Атланта – Філадельфія Юніон. Чи продовжать господарі безпрограшну серію перед своїми трибунами?

2 липня в поєдинку регулярного чемпіонату MLS зійдуться команди Атланта і Філадельфія Юніон. Поєдинок прийме Mercedes-Benz Arena (Атланта).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атланта – Філадельфія Юніон

Атланта

Атланта не знає поразок у чемпіонаті з 18 травня, видавши за цей час відрізок із семи матчів. При цьому особливо вдалою цю серію не назвеш, аж п’ять разів «п’ятистриги» грали з суперниками внічию. В останньому матчі хлопців чекав гучний провал Гонсало Пінеда, команда була обіграна на виїзді Нью-Йорк Ред Буллз 0:4. "Атланта" займає 6-е місце в східній турнірній таблиці, набравши 29 очок після 19 зустрічей, при різниці м'ячів 37:35.

Вдома «п'ятірка» виступає непогано, зазнавши лише однієї поразки в 10 матчах.

Філадельфійський союз

«Філадельфія» переконливо виступає в регулярному сезоні, що дозволяє клубу залишатися у вищій групі. В останньому матчі MLS підопічні Джима Кертіна не залишили на своїй території і сліду від "Інтера" Майамі 4:1. «Синьо-сині» все вирішили в першому таймі, забивши три голи, а решту часу просто догравали на класі. У господарів забили Глеснес, Карранза та Флеш, ще один гол був забитий після автоголу.

Філадельфія Юніон посідає 4-е місце в турнірній таблиці конференції з 34 очками після 19 зустрічей і різницею м'ячів 34:20.

Атланта – Філадельфія Юніон

Атланта проти Філадельфії Юніон факти

  • Більше 2,5 голів, забитих в 11 з останніх 13 ігор MLS Атланти 1,68.
  • Більше 2,5 голів було забито в 6 з останніх 7 ігор Філадельфії в MLS;
  • Філадельфія не зазнає поразок в 11 з останніх 12 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Котирування на перемогу Аталанти становили 2,31. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,57. Котирування Victorian Philadelphia Union зупинилися на позначці 2,92. Букмекери чекають голів від американських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.18, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.68. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атланта в цілому виступає добре, лише в останній зустрічі команда була змушена програти, перервавши серію з 7 матчів без поразок. Філадельфія виглядає ще більш стабільною та сильнішою, що дозволяє клубу боротися за найвищі місця в конференції. Обидві команди проводять непоганий чемпіонат, їхня сильна сторона – гра в атаці, а в обороні вони не завжди надійні. Враховуючи цю статистику, я думаю, що в майбутньому матчі буде багато забитих голів: всього понад 3 - 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0