Атлетіко Паранаенсе – Палмейрас. Чи перервуть гості свою серію поразок у Серії А?

2 липня в матчі 13-го туру бразильської Серії А на «Арена да Байшада» (Курітіба) поміряються силами клуби «Атлетіко Паранаенсе» і «Палмейрас».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко Паранаенсе" проти "Палмейраса".

Атлетіко Паранаенсе

Атлетіко Паранаенсе припустився забагато помилок цього сезону, що заважає клубу боротися за місця на вершині. В останньому матчі чемпіонату підопічні Паулу Турра змогли покращити своє становище, обігравши вдома Корінтіанс з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу «червоно-чорних» виявився Вітор Роке. Атлетіко Паранаенсе посідає 9 місце в турнірній таблиці чемпіонату Бразилії з 19 очками та різницею м'ячів 16:15.

На своїй території «Урагани» показують хороший результат, здобувши 5 перемог після 6 зустрічей.

Палмейрас 

Палмейрас втратив у швидкості, що призвело до двох поразок поспіль у чемпіонаті. Спочатку підопічні Абеля Феррейри на виїзді поступилися з мінімальним рахунком 0:1 «Байє», після чого в останньому турі команда вже вдома зазнала поразки від «Ботафого» з рахунком 0:1. Серія невдач призвела до того, що Палмейрас опустився на 4-е місце в турнірній таблиці Серії А, маючи в клубній скарбничці 22 очки.

На виїзді «зелено-білі» загалом демонструють хороший результат, у шести виїзних зустрічах команда здобула дві перемоги та три нічиї.

Атлетіко Паранаенсе – Палмейрас

Факти про матч Атлетіко Паранаенсе – Палмейрас

  • У 6 з останніх 7 матчів Палмейраса було забито менше 2,5 голів 1,74;
  • Атлетіко Паранаенсе виграв останні 4 домашні матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям матчу. Котирування на перемогу Атлетіко Паранаенсе становили 3,12. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,27. Котирування зупинилися на Вікторії Палмейрас, на позначці 2,37. Букмекери не очікують результативного протистояння від бразильських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.74, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.11. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко Паранаенсе виступає з перемінним успіхом протягом чемпіонату, при цьому регулярно набираючи очки вдома, вигравши 5 з 6 матчів. Палмейрас блискуче провів стартові 10 турів, не програвши жодного матчу. Однак в останніх турах команда не змогла набрати очок, що призвело до вильоту з першої трійки таблиці. «Паранаенсе» вдома сильний, а «Свині» в останніх турах грали невдало, тож я думаю, що господарі зможуть набрати очки: «Атлетіко Паранаенсе» не програє – фора 1 (0) – 2,18.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0