Баїя проти Палмейраса. Чи продовжать гості безпрограшну серію в чемпіонаті?

22 червня в рамках 11-го туру бразильської Серії А на «Фонте Нова Арена» (Сальвадор) поміряються силами команди «Баїя» і «Палмейрас».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Баїя проти Палмейраса

Баїя

Баїя не може перемогти шість турів поспіль у чемпіонаті, цього разу команда вдома зіграла внічию з Крузейро 2:2. Підопічні Ренато Пайви добре почали, навіть першими відкрили рахунок, але потім удача відвернулася від них, тож гості забили два голи до перерви. У другій половині зустрічі «триколірні» продовжили гнути свою лінію, що дозволило врятувати хоча б нічию. У господарів забили Кайкі та Артур Салес.

«Баїя» посідає 15-е місце в турнірній таблиці національного чемпіонату, набравши 9 очок, при коефіцієнті 11:16.

Палмейрас

У поточному розіграші Серії А "Палмейрас" досі не програє, в останньому матчі клуб на виїзді розігрався з "Сан-Паулу" - 2:0. Підопічні Абеля Феррейри зробили ставку на гру в контратаці, вирішивши дати «триколірним» витратити сили даремно. Варто відзначити, що така тактика спрацювала, «Свині» забили ранній гол, після чого без проблем зміцнили свою перевагу в другому таймі. Перемогу «зеленим» принесли точні удари Меніно та Андріка.

Палмейрас посідає 2-е місце в турнірній таблиці з 22 очками та балансом м'ячів 22:8.

Баїя проти Палмейраса

Баїя проти Палмейраса: факти

  • Палмейрас не зазнав поразки в останніх 10 матчах чемпіонату.
  • Баїя не може виграти останні 6 матчів чемпіонату Бразилії;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 матчів Баїї сезону 1,80.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу гостям. На успіх Bahia котирування склали 4,32. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,51. Котирування зупинилися на Victoria Palmeires, на рівні 1,88. Букмекери не очікують результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.80, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.03. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баїя не в найкращій формі, команда ризикує надовго застрягти в нижній частині таблиці. Палмейрас у хорошому стані, команда продовжує нарощувати темп і не знає поразок. Враховуючи форму та результати команд, думаю, що суперники продовжать свою серію, господарі без перемог, а гості без поразок. Хлопці Феррейри навіть на виїзді не помітять опору "триколірних": перемога Палмейреса - 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0