Монреаль – Нешвілл. Чи продовжать канадці свою переможну серію вдома?

22 червня в рамках регулярного чемпіонату MLS на арені «Сапуто» (Монреаль) поміряються силами команди «Монреаль» і «Нешвілл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монреаль" проти "Нешвілл".

«Монреаль»

«Монреаль» демонструє хороший хід, який дозволяє команді залишатися в лідерах MLS. Водночас «синьо-біло-чорним» вдається непогано виступати і на внутрішній арені. Клуб пробився до фіналу чемпіонату Канади, де в підсумку поступився Ванкуверу з рахунком 1:2. Після цього канадці покращили настрій у регулярному чемпіонаті, розгромивши вдома Міннесоту з рахунком 4:0. Голи за команду забили Туе (дубль), Брот-Гійяр і Камачо. Монреаль посідає 9 місце на Сході з 22 очками після 17 зустрічей, різниця м'ячів 19:27.

Варто відзначити, що «синьо-біло-чорні» добре виступають вдома, накопичивши серію з 7 перемог поспіль.

Нешвілл

«Нешвілл» знаходиться у відмінному стані, команда не програє в чемпіонаті вже 10 зустрічей поспіль. А от у Кубку країни «музиканти» не змогли проявити себе, команда вилетіла з боротьби в 1/8 фіналу, поступившись Інтеру Майамі з рахунком 1:2. Після цього підопічні Гарі Сміта продовжили домінувати в МЛС, впевнено розгромивши в останньому домашньому матчі "Сент-Луїс Сіті" з рахунком 3:1. Героєм зустрічі у складі «музикантів» став Мухтар, який оформив хет-трик.

"Нешвілл" посідає 2-е місце в конференції з 35 очками після 18 зустрічей і різницею м'ячів 28:13.

Монреаль – Нешвілл

Монреаль проти Нешвілла факти

  • Нешвілл виграв 5 з останніх 6 матчів MLS;
  • У 5 з останніх 6 ігор «Нешвілла» в МЛС було забито більше 2,5 голів;
  • У 5 з останніх 6 ігор MLS Монреаль Імпакт було забито більше 2,5 голів 1,76.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі не виділяють фаворита. Успіх котирувань Монреаля склав - 2,61. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,41. Котирування зупинилися на Нешвіллі Вікторія, близько 2,65. Букмекери чекають від команд результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.06, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монреаль поступово покращив свої позиції, тепер команда повністю зосереджена на одному турнірі. Нешвілл виступає стабільно, клуб регулярно набирає очки в чемпіонаті. Господарі поля сильні вдома, але в цілому закономірно йдуть в середині таблиці, але гості набирають очки і вдома, і на виїзді. Думаю, тепер «Нешвілл» без очок не залишиться, принаймні нічию візьме: «Нешвілл» не програє – фора 2 (0) – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0