Сантос проти Корінтіанс. Хто виявиться сильнішим у матчі грандів бразильського футболу?

22 червня в матчі 11-го туру бразильської Серії А на арені Віла Бельміро (Сантос) поміряються силами команди Сантос і Корінтіанс.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Сантос – Корінтіанс

Сантос

Сантос втрачає очки в четвертому матчі поспіль, в останньому турі клуб зіграв на виїзді з Корітібою 0:0. Підопічні Одаїра Ельмана в першому таймі не проявляли особливої активності, через що моменти господарі виглядали ще цікавіше. Але після перерви «риби» почали набирати обертів, потроху закриваючи Коритибу у своїх воротах. Гості все сильніше тиснули на суперника, але вже в самій кінцівці «чорно-білі» залишилися в меншості, Камачо був видалений з поля, тим самим перекресливши надії «риб» на перемогу.

Сантос посідає 13 місце в лізі з 13 очками при різниці м'ячів 9-8.

Корінтіанс

Корінтіанс також залишився без перемоги в останній зустрічі Серії А, на своїй території команда розділила очки з Куябою 1:1. Хлопці Кукі були на порядок переконливіші у зустрічі, але пробити оборону гостей не змогли. Більш того, у другому таймі Куяба навіть вийшов вперед. «Мушкетери» змушені були ризикувати, клуб вибіг вперед, уже ближче до кінця зусиллями «Руана» відновив рівновагу. Після цього господарі знизили обороти, і до завершального штурму не поспромоглися.

Корінтіанс посідає 16 місце в чемпіонаті з 9 очками та різницею м'ячів 9:15.

Сантос проти Корінтіанс

Факти проти Сантоса проти Корінтіанса

  • Сантос не може виграти останні 8 ігор сезону 3.23;
  • Менше 2,5 голів в останніх 5 матчах чемпіонату Сантоса;
  • Корінтіанс не може виграти на виїзді в останніх 9 іграх сезону;
  • Менше 2,5 м'ячів в останніх 5 матчах Корінтіанса в чемпіонаті Бразилії 1,50.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу власникам. На успіх Сантоса котирування склали - 2,42. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,07. Котирування зупинилися на Вікторії Корінтіанс, на рівні 3,23. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.50, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.61. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустріч двох гігантів, які зараз у кризі. Останню перемогу в сезоні Сантос здобув 14 травня, проваливши всі турніри, в яких він виступає. Корінтіанс в цілому виглядає навіть гірше майбутнього суперника. При цьому останні ігри корифян трохи кращі, їх головна проблема – виїзні ігри, серія без перемог нараховує вже 9 матчів. Команди перебувають у кризі, їхня атака виглядає жахливо, тому я не очікую багато голів в очній зустрічі: тотал менше 2 - 1,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0