Болгарія проти Сербії. Чи продовжать серби свою переможну серію у кваліфікації Євро?

20 червня в матчі 4-го туру кваліфікації Євро-2024 зустрінуться збірні Болгарії та Сербії. Матч прийме «Хювефарма Арена» (Разград).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Болгарія проти Сербії

Болгарія

Збірна Болгарії абсолютно не блищить результатами, на турнірах команда в основному виступає в якості статиста. Якщо говорити про Євро, то лише двічі за свою історію «триколірні» виходили в основний раунд, але далі групи справа не виходила. У цій відбірковій кампанії становище болгар також не має значення, команда не знає перемог після трьох турів. Якщо матчі проти Чорногорії (0:1) та Угорщини (0:3) підопічні Младена Крстаїча провалили, то в останньому матчі проти Литви «леви» змогли зачепитися за очки, зігравши внічию 1:1. Петков став автором єдиного голу у болгар.

Болгарія займає 4-е місце в групі G з 1 очком і різницею м'ячів 1:5.

Сербія

Збірній Сербії в новітній історії також не вистачає зірок з неба, команду можна вважати середньою командою, а «Білі орли» жодного разу не пробилися в основний раунд чемпіонату Європи. Вже в цьому відбірковому раунді підопічні Драгана Стойковича показали хороший результат на старті, відсвяткувавши дві перемоги. Спочатку серби вдома були сильнішими за Литву 2:0, після чого команда на виїзді розібралася з Чорногорією 2:0. Збірна Сербії посідає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок після 2 матчів, при різниці м'ячів 4:0.

Відмінно показали себе «білі орли» і в останньому вантажному складі, обігравши Джордан з рахунком 3:2.

Болгарія проти Сербії

Болгарія проти Сербії факти

  • Болгарія не може виграти останні 4 ігри;
  • Сербія виграла останні 4 ігри;
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 матчів Болгарії 1,86.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать гостей. Котирування на перемогу Болгарії становили 6,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування зупинилися на перемозі Сербії на рівні 1,52. Букмекер не очікує результативного футболу у виконанні команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.86, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.99. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Деградація збірної Болгарії триває, команда стала аутсайдером європейського футболу. Сербія брала участь у Чемпіонаті світу з футболу і тепер дуже хоче євро. У сербів багато якісних гравців, і як команда зараз теж виглядають злагоджено. Враховуючи нинішню форму команд, кадровий потенціал і гру збірних, думаю, «Білі орли» здобудуть ще одну перемогу, нинішні господарі їм не суперник: перемога Сербії – фора 2 (-1,5) – 2,38.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0