Франція проти Греції. Хто виявиться сильнішим у матчі лідера групи?

19 червня в рамках 4-го раунду кваліфікації Євро-2024 на "Стад де Франс" (Париж - Сен-Дені) поміряються силами збірні Франції та Греції.

Наші експертні прогнози та аналіз Франції проти Греції

Франція

Збірна Франції продовжує переможну ходу на турнірі, вкотре підтвердивши звання фаворита групи. В останньому матчі кваліфікації чемпіонату Європи підопічні Дідьє Дешама на виїзді не відчували проблем з Гібралтаром. Перемогу французам принесли Жиру та Мбаппе, ще один гол був забитий після автоголу. У підсумку за підсумками трьох турів збірна Франції посідає перше місце в групі В, набравши максимальні 9 очок, при різниці м'ячів 8:0.

Варто зазначити, що після поразки у фіналі ЧС "півні" не тільки не програють, а й не пропустили жодного м'яча.

Греція

Збірній Греції після золота чемпіонату Європи 2004 бракує зірок з неба, команда взагалі пропустила останні два турніри, не зумівши подолати відбірковий раунд. Наразі перед підопічними Густаво Пойє стоїть завдання знову повернутися на вершину, а елліни діють строго за планом. У стартовому матчі відбору «піратський корабель» на виїзді розійшовся з Гібралтаром 3:0. В останньому матчі греки також показали клас, розгромивши вдома Ірландію з рахунком 2:1. Перемогу еллінам принесли голи Бакасетаса і Масураса.

Збірна Греції посідає 2 місце в групі, набравши 6 очок після 2 зустрічей, при різниці м'ячів 5:1.

Франція проти Греції

Франція проти Греції факти

  • Франція не програвала в останніх 7 іграх;
  • У 7 з останніх 10 матчів Франції було забито менше 2,5 голів;
  • Греція не програє у 8 з останніх 10 ігор.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху французів. Котирування на перемогу Франції становили 1,26. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,20. Котирування зупинилися на грецькому вікторіані, на рівні 12.00. Букмекерська контора очікує результативного футболу у виконанні команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.31, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.59. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Франція є однією з найсильніших команд світу за останні роки, що регулярно підтверджується на полі. Команда Дешама є фаворитом на перемогу в групі і впевнено рухається до неї. Греція добре почала кваліфікацію, зробивши заявку на потрапляння на Євро, головне не збавляти обертів. Зустрічаються лідери групи, але я вважаю, що боротьба не вийде на рівні, і клас господарів помітно вищий, до того ж вони грають вдома, тому не повинні відчувати проблем з набранням наступних трьох очок: перемога Франція - фора 1 (-1,5) - 1,74.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0