Хорватія проти Іспанії. Хто виграє Лігу Націй?

У неділю, 18 червня, на стадіоні «Де Кейп» відбудеться матч між Хорватією та Іспанією у фіналі Ліги націй.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Іспанії

Хорватія

Збірна Хорватії зуміла вийти у фінал Ліги націй завдяки перемозі над Нідерландами у півфіналі турніру. Ця гра була дуже важкою для шашок, команда поступалася в рахунку, потім пропустила в компенсований час, але все ж таки змогла перемогти в додатковий час.

В останні роки збірна Хорватії радує своїх уболівальників успіхами на міжнародній арені, але не може перемогти ні в одному турнірі. У майбутньому матчі збірна Хорватії повинна показати свій найкращий футбол, щоб кваліфікуватися до успіху в Лізі націй.

Іспанія

Збірна Іспанії в півфіналі Ліги націй вирвала перемогу над командою Італії, забивши переможний гол наприкінці матчу. Не можна сказати, що Фурія Роха домінувала в цій грі, але, тим не менш, у підсумку вона зуміла показати свій клас і тепер зіграє в головному матчі турніру, маючи хороші шанси стати його переможцем.

Збірна Іспанії традиційно входить до числа фаворитів будь-яких великих змагань, тому вболівальники команди справедливо чекатимуть від неї перемоги в майбутньому фінальному матчі. На іспанців буде трохи більше тиску, адже вони є фаворитами вирішальної гри.

Хорватія проти Іспанії

Хорватія проти Іспанії факти

  • Востаннє суперники зустрічалися на чемпіонаті Європи 2021 року: Іспанія перемогла в додатковий час з рахунком 5:3;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 2,0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,82;
  • Іспанія виграла два з останніх п'яти матчів основного часу проти Хорватії на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на фінальний матч Ліги націй: на перемогу Хорватії можна поставити 3,90, на нічию — 3,50, на перемогу іспанців за 2.04. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде головний матч нинішньої Ліги націй, в якому для обох команд буде першим результат. Тому і від хорватів, і від іспанців варто очікувати обережної гри, без ризику. Збірні Хорватії та Іспанії будуть налаштовані на перемогу в такому матчі, а його долю цілком може вирішити один забитий гол. Фаворитом цієї гри вважається «Фурія Роха», в її складі грають більш класні гравці, тому логічно зробити ставку на чисту перемогу збірної Іспанії за 2.04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0