Нідерланди проти Італії. Яка команда виграє бронзову медаль Ліги націй?

У неділю, 18 червня, на стадіоні "Гролс Весте" відбудеться поєдинок між збірними Нідерландів та Італії в Лізі націй.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нідерланди проти Італії

Нідерланди

Нідерланди не досягли успіху вдома і поступилися у півфіналі Ліги націй Хорватії. Помаранчеві начебто врятували цю гру на останніх хвилинах матчу, але в додатковий час все-таки провалилися і залишилися ні з чим, а тепер зіграють у поєдинку за третє місце.

У новому матчі Рональд Куман може дозволити собі поекспериментувати зі складом і дати шанс зіграти тим гравцям, які не брали участі в попередній зустрічі. На боці Нідерландів буде підтримка місцевих уболівальників, які в новому матчі явно чекають від своїх улюбленців сильнішої гри.

Італія

Італійці також програли прикро, команда пропустила вирішальний гол на останніх хвилинах матчу проти Іспанії. Команда Роберто Манчіні ні в чому не поступалася супернику і навіть вийшла вперед, але гол італійців був скасований після втручання VAR.

Як і голландці, італійська команда може дозволити собі змінити свій склад на бронзову медаль Ліги націй. Для італійської збірної така гра – матч з підвищеною відповідальністю, в якому результат все одно буде на першому місці. А це означає, що підопічні Манчіні захочуть повернутися додому хоча б з однією перемогою.

Нідерланди проти Італії

Нідерланди проти Італії факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в Лізі націй у 2020 році та зіграли внічию 1-1;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між командами ставка на тотал понад (2,5) 1,78;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що "обидві команди заб'ють" становила 1,60;
  • Нідерланди та Італія виграли лише два з останніх п'яти матчів у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч Ліги націй: на перемогу Нідерландів можна поставити 2,35, на нічию — 3,51, на перемога Італії за 3.11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди програли свої півфінальні зустрічі і тепер зіграють між собою в поєдинку за третє місце в Лізі націй. У такому матчі суперники можуть зіграти зі значно меншим тиском і страхом за кінцевий результат, а значить, є надія побачити їх видовищний футбол із великою кількістю забитих м’ячів. Працюючим варіантом прогнозу є ставка на тотал овер (2,5) за 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0