Нью-Інгленд Революшн проти Орландо-Сіті. Чи продовжать господарі безпрограшну серію?

18 червня в поєдинку регулярного сезону MLS зійдуться команди New England Revolution і Orlando City. Матч прийматиме Gillette Arena (Фоксборо).

Наші експертні прогнози та аналіз Революції Нової Англії проти Орландо-Сіті

Нью-Інгленд Революшн

Нью-Інгленд Революшн перервав серію з п'яти матчів без перемог у чемпіонаті, в останньому матчі клуб вдома був сильнішим за Інтер Маямі 3:1. Підопічні «Брюс Арени» зробили заявку на перемогу ще в першому таймі, коли зуміли забити два голи. Майже одразу після перерви «революціонери» зміцнили свою перевагу. Лише після цього господарі розслабилися, адже перемога була в їхній кишені. Голи за клуб забивали Гіл, Полстер і Вуд.

New England Revolution посідає 4 місце на Сході з 30 очками в 17 іграх з різницею м'ячів 28:21.

Орландо Сіті

Орландо не програє вже шість зустрічей поспіль, цього разу команда вдома виявилася сильнішою за Колорадо Репідс – 2:0. Підопічні Оскара Парехи виглядали на полі краще, але тривалий час не могли зламати опір суперника. Наприкінці першого тайму Колорадо залишився в меншості, чим полегшив завдання "лілово-білим". Після перерви «левам» не складно було добити гостей. У господарів забили Торрес і Енріке.

Орландо посідає 7-е місце в конференції з 26 очками після 16 матчів із співвідношенням м'ячів 22:17.

Нью-Інгленд Революшн проти Орландо-Сіті

Революція Нової Англії проти Орландо-Сіті. Факти

  • Більше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Нової Англії в MLS 1,71;
  • Орландо Сіті не зазнав поразки в останніх 6 матчах MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Котирування Victoria New England Revolution становили 1,86. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. На успіх Орландо Сіті котирування зупинилися на позначці 3,95. Букмекери чекають від клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.02, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.71. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

New England Revolution знаходиться в хорошій формі, вдома команда взагалі не знає поразок на цьому чемпіонаті. Орландо вже більше місяця не знає невдач, повільно, але впевнено піднімаючись у турнірній таблиці. Обидві команди зараз у чудовій формі, крім того, господарі не програють вдома, а Орландо є найкращим на Сході за статистикою на виїзді. Зустріч обіцяє бути цікавою, очікую в ній забитих голів, суперники регулярно забивають в очних іграх і забиватимуть надалі: тотал понад 2,5 – 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0