Дісі Юнайтед – Реал Солт-Лейк. Хто виявиться сильнішим у матчі Середньої ліги MLS?

18 червня в рамках регулярного сезону MLS на стадіоні Audi Field (Вашингтон) поміряються силами команди «Ді Сі Юнайтед» і «Реал Солт Лейк».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «ДіСі Юнайтед» проти «Реал Солт-Лейк».

«Ді Сі Юнайтед»

«Ді Сі Юнайтед» програв минулу зустріч, команда на виїзді поступилася «Атланті» з рахунком 1:3. Підопічні Уейна Руні першими пропустили гол у власні ворота, але ще до перерви команді вдалося відновити рівновагу. У другому таймі господарі швидко вийшли вперед, тож «чорно-червоні» були змушені ризикувати. У підсумку гості припустилися чергової помилки, дозволивши «Атланті» ще більше зміцнити перевагу. Автором єдиного голу у столиці став Фунтас.

Дісі Юнайтед посідає 8 місце на Сході з 23 очками в 18 зустрічах і різницею м'ячів 25:24.

Реал Солт-Лейк

Реал Солт-Лейк втратив очки в останньому матчі регулярного чемпіонату, команда вдома поступилася 0:0 Нью-Йорку. Підопічні Пабло Мастроені вважали за краще грати на контратаках, команда сподівалася підловити «городян» на помилках. У підсумку "династія" завдала 20 ударів по воротах гостей, але жоден з них не досяг мети. На щастя, господарі добре зіграли в захисті, тож команда набрала хоча б одне очко.

Реал Солт-Лейк посідає 10-е місце на Заході з 20 очками після 17 матчів із співвідношенням м'ячів 18:27.

Дісі Юнайтед – Реал Солт-Лейк

Факти про матч «Ді Сі Юнайтед» проти «Реал Солт-Лейк».

  • Більше 2,5 голів у 8 з останніх 10 ігор DS United у MLS 1.67.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Для Victoria DC United котирування становили 1,72. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. На успіху Real Salt Lake котирування зупинилися на позначці 4,50. Букмекери чекають від клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.08, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.67. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом «Ді Сі Юнайтед» показує себе непогано, але команді ще потрібно вдосконалюватися, щоб закріпитися в зоні плей-офф. «Реал Солт-Лейк» чіпляється за очки, клуб не потрапляє в зону плей-оф лише через найгіршу різницю м'ячів. Обидві команди є стабільними середняками MLS. Вони могли б бути вище, але проблеми в обороні не дозволяють цього зробити. Враховуючи не надто надійний захист суперників, я очікую результативного футболу від їхньої очної зустрічі: тотал понад 2,5 – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0