Нью-Йорк проти Коламбус Крю. Чи продовжать гості переможну серію?

17 червня в матчі регулярного чемпіонату MLS на Yankee Arena (Нью-Йорк) зійдуться команди New York City і Columbus Crew.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нью-Йорк проти Коламбус Крю

Нью-Йорк Сіті

Нью-Йорк не може перемогти вже 9 зустрічей поспіль, цього разу команда на виїзді зламала світ з Реал Солт-Лейк 0:0. Підопічні Ніка Кушинга більше часу володіли м'ячем, правильного сенсу від цього не вистачало, адже господарі на порядок частіше втікали в атаку. В результаті "хлопці в синьому" були змушені озиратися, щоб знищити атаки "Реала". «Городяни» змогли втримати свої ворота на замку, але сама команда не наблизилася до перемоги.

"Нью-Йорк Сіті" посідає 13-е місце на Сході з 18 очками після 17 зустрічей з різницею м'ячів 17:22.

Коламбус Крю

Columbus Crew накопичили серію з трьох перемог поспіль, в останньому матчі команда на виїзді виявилася сильнішою за Chicago Fire 2:1. Підопічні Вільфріда Нансі довго не могли зламати опір суперника, господарі вміло оборонялися. У підсумку лише через годину ігрового часу Кучо вивів "бригаду" вперед. Гості мало не втратили перемогу, дозволивши Чикаго відновити рівновагу на останніх хвилинах. Вже в додатковий час команда знайшла сили, Зелараян знову вивів "бригаду" вперед.

Коламбус Крю посідає 6-е місце в конференції з 27 очками після 17 зустрічей з різницею м'ячів 35:25.

Нью-Йорк проти Коламбус Крю

Нью-Йорк Сіті проти Коламбус Крю факти

  • Загалом більше 2,5 голів в останніх 5 матчах Колумбуса в MLS;
  • Коламбус виграв останні 3 ігри MLS 3,10;
  • Коламбус забив щонайменше 2 голи в 6 з останніх 7 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Для Нью-Йорк Сіті Вікторія котирування становили 2,22. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. На успіх Columbus котирування зупинилися на позначці 3.10. Букмекери чекають від клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.96, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.77. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нью-Йорк знаходиться в жахливій формі, команда не знає перемог в останніх 9 іграх сезону, востаннє перегравши суперника 23 квітня. Коламбус Крю, навпаки, видали низку перемог в останніх зустрічах, завдяки яким закріпилися в зоні плей-офф. Враховуючи результати команд за останні тижні, думаю, у гостей є всі шанси поповнити запас очок: Коламбус Крю не програє - Х2 - 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0