Бельгія проти Австрії. Хто виявиться сильнішим у боротьбі фаворитів групи?

17 червня в рамках 3-го раунду відбору на Чемпіонат Європи 2024 року на стадіоні імені Короля Бодуена (Брюссель) поміряються силами збірні Бельгії та Австрії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бельгія проти Австрії

Бельгія

Збірна Бельгії чудово розпочала турнір, не залишивши шансів Швеції (3:0) у стартовому матчі на виїзді. Підопічні Доменіко Тедеско набагато краще впоралися з натиском господарів, при цьому добре контратакували. У підсумку ще до перерви «червоні дияволи» вийшли вперед, після чого в другому таймі без питань добили виснажених «жовто-синіх». Лукаку виявився героєм зустрічі у складі бельгійців, які записали на свій рахунок хет-трик.

Бельгія займає 2-е місце в чемпіонаті, набравши 3 очки після 1 туру з різницею м'ячів 3:0.

Австрія

Збірна Австрії досягає успіху в другому матчі поспіль, цього разу команда вдома виявилася сильнішою за Естонію – 2:1. Підопічні Ральфа Рангніка повинні були бути в першому таймі, але не зуміли реалізувати пенальті. Незабаром після цього естонці вийшли вперед. Вже після перерви «червоно-білі» змогли набрати обертів, ближче до фіналу вирішивши питання на свою користь. У австрійців голи відзначилися Грегорічем і Кайнцом.

Збірна Австрії посідає 1 сходинку в турнірній таблиці, набравши 6 очок, різниця м'ячів 6:2.

Бельгія проти Австрії

Бельгія проти Австрії факти

  • Бельгія не зазнає поразок у 4 з останніх 5 матчів
  • Австрія виграла 4 останні ігри 6.20.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. На успіх Бельгії котирування склали 1,54. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування зупинилися на перемозі австрійців на рівні 6,20. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.02, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бельгія поступово омолоджується, але все ще залишається силою, з якою доводиться рахуватися. Австрія, проваливши відбір на чемпіонат світу, вдало стартувала у відборі на Євро, продемонструвавши амбіції зіграти у фінальній стадії турніру. Фактор їхнього класу та рівня виконавців виводить "червоних дияволів" у статус фаворита. Але я не очікую великого успіху господарів, австрійці будуть боротися: Австрія не програє більше 1 м’яча – фора 2(+1,5) – 1,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0