Білорусь проти Ізраїлю. Хто буде сильнішим у протистоянні невдахам старту відбору?

16 червня в матчі 3-го раунду кваліфікації Євро-2024 на арені «Ференц Суша» (Будапешт) поміряються силами збірні Білорусі та Ізраїлю.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Білорусь проти Ізраїлю

Білорусь

Збірна Білорусі програє другий матч поспіль у відборі, цього разу команда на виїзді поступилася Румунії з рахунком 1:2. Підопічні Георгія Кондратьєва тривалий час нічого не могли протиставити напору суперника, через що після першого тайму горіли в рахунку 0:2. Після перерви "Білі крила" трохи посилили тиск, що дозволило їм розмочити рахунок у самій кінцівці, гол забив Морозов.

Збірна Білорусі посідає останнє місце в групі, у команди немає очок, різниця м'ячів 1:7.

Ізраїль

Збірна Ізраїлю зазнала болючої поразки в останньому матчі кваліфікації, поступившись на виїзді збірній Швейцарії з рахунком 0:3. Підопічні Алона Хазана відверто виглядали на полі слабшими, тож у першому таймі «хрестоносцям» вдалося вийти вперед. Після перерви ситуація для "блакитно-білих" не змінилася абсолютно, команда продовжувала відбивати атаки швейцарців. У підсумку ізраїльтяни нічого не придумали, дозволивши супернику вийти вперед.

Ізраїль посідає п'яте місце в чемпіонаті, набравши 1 очко, при різниці м'ячів 1:4.

Білорусь проти Ізраїлю

Білорусь проти Ізраїлю факти

  • Білорусь програла останні три гри;
  • Білорусь не може виграти в 9 з 10 останніх матчів;
  • Більше 2,5 голів, зіграних у 9 з останніх 10 матчів Ізраїлю 1,95.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать ізраїльтян. Котирування успіху білорусів склали 5,24. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,59. Котирування зупинилися на перемозі Ізраїлю, на рівні 1,64. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.76, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Білорусь є одним з аутсайдерів групи, команда навряд чи здивує в поточному циклі. Ізраїль невдало стартував у відборі, але потенціал у команди є, і вона повинна набирати очки в групі. Незважаючи на те, що зараз суперники є сусідами в турнірній таблиці, рівень і клас підопічних Хазана вищий. Тому я очікую успіху у виступі «синьо-білих», за рахунок різниці в класі вони зможуть обіграти білорусів: перемога Ізраїлю – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0