Туреччина проти Уельсу. Яка команда забере всі три очки?

У понеділок, 19 червня, на стадіоні "Самсунспор" відбудеться матч між збірними Туреччини та Уельсу у відборі на чемпіонат Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз Туреччини проти Уельсу

Туреччина

Збірна Туреччини в останньому матчі кваліфікаційного раунду не без проблем обіграла команду Латвії з рахунком 3:2 і очолила свою групу. Турецька команда набрала шість очок у стартових трьох матчах і тепер збирається закріпитися на лідируючій позиції після нового туру.

Підтримка домашніх уболівальників буде важливим фактором для Туреччини в майбутній грі, оскільки гравці команди будуть набагато більше мотивовані на успіх вдома. Саме господарі намагатимуться взяти гру під контроль у цьому матчі та докладуть максимум зусиль для реалізації своїх моментів.

Уельс

Збірна Уельсу в минулому турі сенсаційно поступилася збірній Вірменії за багатьма параметрами і суттєво ускладнила собі життя у своїй відбірковій групі. В активі валлійців чотири очки після трьох зіграних матчів, вони здобули єдину перемогу над головним аутсайдером групи – збірною Латвії.

Турнірна ситуація зобов'язує збірну Уельсу грати на перемогу в майбутній грі, і гравці збірної обов'язково захочуть реабілітуватися перед уболівальниками за минулу невдачу. При цьому гості цілком можуть грати другим номером, а попереду робити ставку на контратаки та стандартні положення.

Туреччина проти Уельсу

Туреччина проти Уельсу факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в товариському матчі у 2021 році: Уельс переміг Туреччину з рахунком 2:0;
  • У двох з останніх п’яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал овер (2,5) становила 2,27;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів суперників між командами ставка на те, що заб'ють обидві команди, склала 2,07;
  • Збірна Туреччини виграла чотири з п'яти останніх матчів різного рівня.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм клієнтам такі котирування на такий матч 4-го туру кваліфікації до Чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Туреччини можна поставити за 1,95, на нічию – за 3,50. , а на перемогу Уельсу - 4,20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Туреччини вважається фаворитом майбутнього матчу, адже гратиме на своєму стадіоні перед своїми вболівальниками. Крім того, до нової зустрічі турецька команда підійде в гарному настрої після перемоги в останньому матчі. Уельс також матиме мотивацію домогтися успіху після поразки в попередньому матчі. Турнірне положення зобов’язує і турків, і валлійців грати на перемогу, тому логічно зробити ставку на «обидві команди заб’ють» за 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0