Австрія проти Швеції. Скільки голів буде забито в цьому матчі?

У вівторок, 20 червня, на стадіоні «Ернст Хаппель» відбудеться матч між збірними Австрії та Швеції у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Австрія проти Швеції

Австрія

У минулому турі збірна Австрії зіграла внічию з Бельгією, продовжила безпрограшну серію у відборі на Євро-2024 і досі посідає перше місце в групі. Можна сміливо сказати, що австрійці дуже добре почали цей відбірковий цикл і не збираються зупинятися на досягнутому.

Домашня зустріч з одним із головних конкурентів – чудовий шанс для австрійської збірної підкреслити свої амбіції та зміцнити лідерство в турнірній таблиці. Перемога в новому матчі істотно збільшить шанси австрійців на вихід на майбутній чемпіонат Європи.

Швеція

Шведи поки зіграли лише два матчі в цьому кваліфікаційному раунді: у першій грі вони без шансів програли Бельгії з рахунком 0:3, а потім розгромили Азербайджан – 5:0. Тому в турнірному плані майбутня зустріч з Австрією на виїзді буде дуже важливою для збірної Швеції.

Тренерський штаб збірної Швеції навряд чи буде експериментувати зі складом у такому важливому матчі і зробить ставку на перевірених і досвідчених виконавців. У новому матчі відбору на Євро-2024 гості точно не можуть програти, тому від них варто очікувати агресивної гри в атаці.

Австрія проти Швеції

Австрія проти Швеції факти

  • Востаннє суперники зустрічалися в товариському матчі в 2018 році: Австрія перемогла Швецію з рахунком 2:0;
  • У трьох з останніх п’яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал-овер (2,5) становила 2,28;
  • Безпосередньо в чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 2,02;
  • Збірна Австрії ще не програвала в нинішньому відбірковому раунді до ЧЄ-2024.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч четвертого раунду кваліфікації до Чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Австрії можна поставити за 2,17, на нічию – за 3,30, а на перемогу шведів - 3,70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

З турнірної точки зору це буде важлива гра як для збірної Австрії, так і для збірної Швеції, адже обидва суперники претендують на вихід у фінал чемпіонату Європи. Австрійці гратимуть вдома і цей фактор однозначно зіграє їм на користь, а перше місце в групі робить господарів фаворитами майбутнього матчу. Шведи явно не збираються миритися з таким станом речей і намагатимуться нав'язати супернику свій футбол. Хорошим вибором здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,02.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0