Шотландія проти Грузії. Чи підтвердять господарі статус фаворита гри?

У вівторок, 20 червня, на стадіоні "Гемпден Парк" відбудеться матч між збірними Шотландії та Грузії у рамках кваліфікації до Євро-2024.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шотландія проти Грузії

Шотландія

Збірна Шотландії несподівано для багатьох виграла всі три стартові матчі у кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року, обігравши збірні Іспанії, Кіпру та Норвегії. Особливо трудомісткою виявилася перемога в минулому турі: шотландці вирвали перемогу над норвежцями, забивши в кінці тієї зустрічі два голи.

Тепер шотландці спробують закріпитися в статусі лідера групи в матчі проти Грузії. У такому матчі важливим фактором для господарів буде підтримка місцевих уболівальників, адже вболівальники команди обов’язково будуть гнати своїх улюбленців вперед і вимагати від них виключно переможного результату.

Грузія

Непогано розпочала цю відбіркову кампанію і збірна Грузії, зігравши на матч менше: спочатку команда зіграла внічию з Норвегією, а потім перемогла збірну Кіпру. Тому грузини підійдуть до поєдинку наступного раунду відбіркового турніру у відмінному настрої.

Звичайно, збірній Грузії буде важко розраховувати на вихід у фінальну частину Євро-2024, але ця команда явно готова боротися в кожному матчі. У матчі проти Шотландії Грузія гратиме другим номером, але спробує шукати свого щастя біля чужих воріт.

Шотландія проти Грузії

Шотландія проти Грузії факти

  • Востаннє суперники зустрічалися у кваліфікації до чемпіонату Європи 2015 року: Грузія перемогла Шотландію з рахунком 1:0;
  • Лише в одному з останніх чотирьох матчів між командами різного рівня ставка на тотал овер (2,5) становила 2,10;
  • Крім того, лише в одному з останніх чотирьох матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють» була 2,30;
  • Шотландія виграла три з трьох матчів у відбірковому раунді до чемпіонату Європи 2024 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч четвертого раунду кваліфікації до Чемпіонату Європи 2024 року: на перемогу Шотландії можна поставити за 1,50, на нічию – 4,20, а на перемогу Грузії - 7,60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірну Шотландії по праву вважають фаворитом майбутнього матчу, адже вони зробили дуже вдалий хід, лідирують у своїй групі та гратимуть зі своїми вболівальниками. Грузини виглядають відвертими аутсайдерами, яким буде важко нав'язати супернику свою гру і вчепитися за прийнятний результат. Господарі намагатимуться взяти наступні три очки в цьому відбірковому раунді, тому логічно зробити ставку на фору 1 (-1) за 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0