Ісландія проти Португалії. Чи продовжать португальці свою переможну серію?

20 червня в матчі 4-го туру кваліфікації Євро-2024 на арені Laugardalsvöllur (Рейк'явік) поміряються силами збірні Ісландії та Португалії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Ісландія проти Португалії

Ісландія

Збірна Ісландії лише одного разу зуміла подолати кваліфікацію чемпіонату Європи, після чого у 2016 році «Вікінги» відразу ж підняли для себе планку, пробившись до чвертьфіналу. Надалі ісландці діяли не так яскраво, знову повернувшись на вихідні позиції. Хлопці «Аге Харейде» теж невдало виступають у цьому відбірковому раунді, лише в одному матчі з трьох команда досягла успіху. В останній кваліфікаційній зустрічі ісландці вдома зазнали поразки від Словаччини з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі вікінгів забив Фіннбогасон.

Ісландія займає 5 місце в групі J з 3 очками та різницею м'ячів 8:5.

Португалія

Збірна Португалії є однією з найсильніших в Європі, недарма команда виграла чемпіонський титул у 2016 році. Після цього «обрані» не знижували обертів, що дозволило команді взяти участь у вирішальних стадіях турнірів весь час. У хлопців Роберто Мартінеса все добре, а у відборі на Євро-2024 команда виграла три стартові матчі із загальним рахунком 13:0. В останньому поєдинку португальці вдома розігралися з Боснією і Герцеговиною 3:0. У складі "обраних" забивали Фернандеш (дубль) і Сілва.

Португалія посідає 1 місце в групі з 9 очками та різницею м'ячів 13:0.

Ісландія проти Португалії

Ісландія проти Португалії факти

  • Ісландія виграла 1 з останніх 10 зустрічей;
  • Більше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Португалії 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху гостей. Котирування на перемогу Ісландії склали 9,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,20. Котирування зупинилися на перемозі Португалії, на рівні 1,36. Букмекерська контора очікує результативного футболу у виконанні команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.16, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ісландія вже не та, що була кілька років тому, зараз це середня команда, без шансів потрапити на великі форуми. Португалія повним ходом мчить на Євро, команда виграла всі три матчі відбору, не пропустивши жодного м'яча. Думаю, різниця в класі буде помітна на полі, господарі не зможуть зупинити хлопців Мартінеса: перемога Португалії – фора 2 (-1,5) – 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0