Орландо Сіті – Філадельфія Юніон. Чи продовжать господарі не програвати вдома?

22 червня Орландо Сіті та Філадельфія Юніон зійдуться в матчі регулярного чемпіона MLS. Матч прийме стадіон Експлорія (Орландо).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Орландо Сіті» проти «Філадельфія Юніон».

Орландо Сіті

Орландо Сіті провів впевнений сезон, команда активно рухалася вперед, навіть зумівши накопичити серію з шести матчів без поразок. Лише в останньому матчі удача відвернулася від хлопців Оскара Парехи, команда на виїзді зазнала поразки від New England Revolution 1:3. Автором єдиного голу у складі "левів" виявився Макгуайр. Орландо Сіті посідає 7 місце в турнірній таблиці Сходу з 26 очками після 17 ігор з різницею м'ячів 23:20.

Вдома «леви» не блищать результатами, команда заробила лише 12 очок після 9 матчів.

Філадельфія Юніон

«Філадельфія Юніон» не зазнає поразок у чемпіонаті з 16 квітня, зібравши за цей час успішну серію з 9 матчів. Лише в останньому матчі підопічні Джима Кертіна дозволили собі розслабитися, що призвело до виїзної поразки від «Сан-Хосе Ертквейкс» 1:2. Лоу виявився автором єдиного м'яча в Золосі. Філадельфія Юніон посідає 4-е місце в конференції, набравши 30 очок після 17 ігор, з різницею м'ячів 28:17.

На виїзді команда виступає з перемінним успіхом, набравши 10 очок після 8 гостьових зустрічей.

Орландо Сіті – Філадельфія Юніон

Орландо Сіті проти Філадельфії Юніон факти

  • Орландо Сіті не зазнав поразки в останніх 4 домашніх матчах.
  • Більше 2,5 голів, забитих у 5 з останніх 6 очних матчів між Орландо Сіті та Філадельфією 1,84.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають невелику перевагу господарям поля. Котирування успіху Орландо становили 2,46. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,36. Котирування зупинилися на Philadelphia Victoria, на рівні 2,86. Букмекери чекають від команд результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.96, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.84. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Орландо зробив осічку в останній зустрічі, тим самим перервавши серію з 6 матчів без поразок в сезоні. Філадельфія Юніон теж не пасе задніх, команда до поразки в останньому турі не знала провалів у 8 матчах сезону. Думаю, хлопці Парехи не програють, вдома «Леви» виглядають чудово, тому зможуть знайти ключі до воріт рівноцінних «Уніон: Орландо Сіті» не програють – фора 1 (0) – 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0