Сент-Луїс Сіті проти Реал Солт Лейк. Чи перервуть господарі серію без перемог у чемпіонаті?

22 червня у матчі регулярного чемпіонату MLS на арені CITIPARK (Сент-Луїс) поміряються силами клуби Сент-Луїс Сіті та Реал Солт Лейк.

Наші експертні прогнози та аналіз Сент-Луїс-Сіті проти Реал Солт-Лейк

Сент-Луїс Сіті

Сент-Луїс Сіті провів чудовий сезон, що дозволило клубу створити серйозну перевагу над конкурентами. Такий стрімкий старт, вочевидь, розслабив «городян», адже тепер команда не може виграти три зустрічі поспіль у чемпіонаті. В останньому матчі MLS підопічні Бредлі Карнелла взагалі провалилися, поступившись на виїзді «Нешвіллу» з рахунком 1:3. Єдиний гол у ворота "червоно-чорних" на свій рахунок записав Джоаккіні.

Сент-Луїс Сіті все ще зберігає 1-е місце на Заході, клуб набрав 29 очок після 17 зустрічей, різниця м'ячів 34:20.

Реал Солт Лейк

Реал Солт Лейк підсилив свої результати протягом червня, що дозволило команді наблизитися до групи лідерів. Бордово-кобальтові клуби відмінно показали себе в Кубку США, клуб пробився до півфіналу турніру, обігравши Лос-Анджелес Гелаксі з рахунком 2:1. Підопічні Пабло Мастроені показали себе успішно і в регулярному сезоні, зламавши опір «Ді Сі Юнайтед» на виїзді 2:1. Перемогу гостям принесли Руїс і Мусовскі. «Реал Солт-Лейк» посідає 7-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 23 очки після 18 матчів із співвідношенням м’ячів 20:28.

На виїзді «бордово-кобальтові» виступають переконливо, накопичивши успішну серію з 8 матчів.

Сент-Луїс Сіті проти Реал Солт Лейк

Сент-Луїс Сіті проти Реал Солт Лейк факти

  • Більше 2,5 голів у 7 з останніх 10 ігор Сент-Луїс Сіті 1,58;
  • «Реал Солт-Лейк» не зазнав поразки в останніх 4 іграх сезону.
  • Реал Солт-Лейк не зазнав поразки в останніх 8 виїзних іграх сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. На успіх Сент-Луїс Сіті котирування склали 1,84. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,83. Котирування зупинилися на Victoria Real Salt Lake на 4.02. Букмекери чекають від команд результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1.80, «Тотал більше 3» з лапками - 1.99. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сент-Луїс потужно почав чемпіонат, але в останні тижні почав регулярно втрачати очки, конкуренти наздоганяли команду в таблиці. Реал Солт-Лейк, навпаки, поступово набирає обертів, зараз гості знаходяться в хорошій формі, стабільно набирають очки. Враховуючи нестабільність господарів, і взагалі чудову статистику гостей зараз і в гостях, думаю, Реал візьме очки: Реал Солт-Лейк не програє - фора 2 (0) - 3,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0