Брагантіно проти Фламенго. Чи продовжать гості безпрограшну серію в чемпіонаті?

23 червня в матчі 11-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Брагантіно і Фламенго. Матч прийме арена Набі Абі Чедід (Браганса-Пауліста).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Брагантіно» проти «Фламенго».

«Брагантіно»

«Брагантінос» втрачають очки в другій поспіль грі чемпіонату, цього разу клуб зіграв унічию 1-1 на виїзді з «Атлетіко Мінейро». Підопічні Педро Каїшіні невдало розпочали матч, через що "петушки" першими відкрили рахунок. Відзначимо, що "червоні бики" не здалися, ще до свистка на перерву Едуардо спробував відновити рівновагу. Уже в другому таймі гості особливо не ризикували своїм становищем, команда воліла відстояти нічию.

«Брагантіно» посідає 12-те місце в чемпіонаті країни, набравши 14 очок, при різниці м'ячів 15:14.

Фламенго

Фламенго не програє вже шість матчів чемпіонату поспіль, в останньому турі команда вдома впевнено розігралася з Греміо 3:0. Хлопці Хорхе Сампаолі тримали ситуацію на полі під повним контролем, тому ще до перерви зуміли роздрукувати ворота гостей. У другому таймі «червоно-чорні» лише посилили тиск, забивши в результаті ще двічі. Перемогу "стерв'ятникам" принесли точні удари Евертона, Педро і Бруно Енріке.

«Фламенго» посідає 3 місце в турнірній таблиці з 19 очками та співвідношенням м’ячів 21:11.

Брагантіно проти Фламенго

Факти Брагантіно проти Фламенго

  • Брагантіно не програє вдома в 10 з останніх 11 матчів сезону;
  • Фламенго виграв 5 з останніх 6 матчів чемпіонату. 2.30.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу гостям з Ру. Котирування на успіх Брагантіно склали 3,13. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,39. Котирування зупинилися на Victoria Flamengo, близько 2.30. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Брагантіно проводить хороший сезон, «Бики» рідко програють, хоча й не часто виграють, більшість ігор закінчуються внічию. Команда «Фламенго Гранд» і один із фаворитів чемпіонату ставить перед собою максимальні завдання. Враховуючи непоступливість господарів, думаю, вони будуть боротися з грандом, тому в цій зустрічі рекомендую грати проти поразки гостей з Ріо-де-Жанейро: «Фламенго» не програє – фора 2 (0) – 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0