Сморгонь – Динамо Мінськ. Чи продовжить «Динамо» безпрограшну серію?

25 червня в матчі 13-го туру Вищої ліги Білорусі на стадіоні «Юність» (Сморгонь) поміряються силами команди «Сморган» і «Динамо» Мінськ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Сморган» – «Динамо» Мінськ

Сморган

«Сморган» програв останній матч, поступившись на виїзді «Мінську» з рахунком 1:2. Підопічні Ігоря Трухова повністю провалили першу половину бою, дозволивши столичним двічі розписатися у своїх воротах. Після перерви "клишоногі" почали поступово відновлюватися, команда прискорилася, починаючи гідно відповідати на всі атаки мінчан. У підсумку вже наприкінці основного часу Рассадкін повернув один гол, але на більше у клубу не вистачило сил.

«Сморган» посідає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок, різниця м’ячів – 11:24.

Динамо Мінськ

Динамо не знає поразок вже п'ять зустрічей поспіль, цього разу мінчани не залишили вдома і сліду від брестського Динамо 4:1. Підопічні Вадима Скрипченка, як господарі, активно йшли вперед, у результаті ще до перерви двічі зуміли розписатися у воротах гостей. У другому таймі «біло-сині» також не відставали, забивши ще два голи ближче до кінця. Лише після цього динамівці видихнули, дозволивши Бресту розмочити рахунок. У господарів забили Биков, Морозов, Бакіч і Бегунов.

Динамо посідає 1-е місце в Прем'єр-лізі, набравши 28 очок, при співвідношенні м'ячів 26:6.

Сморгонь – Динамо Мінськ

Сморган проти Динамо Мінськ факти

  • Сорган програв 4 з 5 останніх матчів чемпіонату Білорусі;
  • Мінське "Динамо" не зазнає поразок в останніх 5 іграх чемпіонату Білорусі.

Прогноз підсумків гри

Сморган зовсім не в формі, команда не претендує на високі місця, захист ненадійний, а атака не надто результативна. Динамо мчить до титулу повним ходом, за великим рахунком, на дистанції у мінчан суперників немає. Враховуючи різний клас і рівень суперників, я думаю, що хлопці Скрипченка привезуть три очки з виїзду: перемога мінського «Динамо» з гандикапом – фора 2 (-1). Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0