Каспіан Актау – Астана. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

24 червня в рамках 13-го туру казахської Прем'єр-ліги на «Жастар Арені» (Актау) поміряються силами команди «Каспіан Актау» і «Астана».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Caspian Aktau vs Astana

Каспіан Актау

Каспіан перервав відрізок з п'яти матчів поспіль за очками, програвши на виїзді Жетису 2:3 в останньому турі чемпіонату. Підопічні Ігоря Ангеловського просто чудово провели першу половину зустрічі, клуб зумів забити два м'ячі, однак до перерви господарі ще один зрівняли. У другому таймі «моряки» намагалися стримати натиск «Жетису», але вже в кінцівці їхній захист розсипався. У гостей голи відзначилися Брігіду та Панцулая.

У турнірній таблиці Прем'єр-ліги "Каспій" займає 12-е місце, набравши 10 очок, при коефіцієнті 12:20.

Астана

У національному чемпіонаті "Астана" не програє вже вісім зустрічей поспіль, в останньому турі клуб з мінімальним рахунком переміг вдома "Аксу" - 1:0. У першому таймі підопічні Григорія Бабаяна повністю домінували над суперником, команда контролювала м'яч 66% ігрового часу. Завдяки такій активності столиці вдалося відкрити рахунок, Томасов постарався. Після перерви «містяни» не поспішали в атаку, команда воліла зберегти свою перевагу.

Астана посідає перше місце в чемпіонаті, набравши 32 очки після 14 зустрічей, з різницею м'ячів 18:11.

Каспіан Актау – Астана

Каспіан Актау проти Астани факти

  • «Астана» не зазнає поразок в останніх 12 матчах сезону;
  • Менше 2,5 голів у 9 з 10 останніх ігор сезону за Астану;
  • У 7 з 8 останніх ігор «Каспій Актау» цього сезону було забито менше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

Останнім часом «Каспій» покращив результативність, але все одно перемагає команда з великими труднощами. «Астана» — визнаний гранд і фаворит казахстанського футболу, що підтверджує цей сезон. Гості в нинішньому чемпіонаті ще не програвали на виїзді, клуб є головним претендентом на титул. Тому навіть на виїзді, думаю, він не зазнає проблем у матчі з одним з аутсайдерів сезону: перемога «Астани» з гандикапом 2 (-1). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0