Славія Мозир – Шахтар Солігорськ. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

24 червня в матчі 13-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Славія Мозир» і «Шахтар» Солігорськ. Поєдинок прийме «Юність Арена» (м. Мозир).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Славія Мозир» – «Шахтар» Солігорськ

Славія Мозир

Славія перервала серію з чотирьох зустрічей поспіль без поразок у чемпіонаті, програвши в останньому турі на виїзді з мінімальним рахунком «Німану» 0:1. Підопічні Івана Біончика у першому таймі виглядали дуже слабко, команда не зуміла нав'язати "оленям" свій розклад. Але після перерви «червоно-чорні» поправилися, почали все частіше впадати в атаки. Вже в самій кінцівці "слов'яни" помилилися, у їхні ворота був призначений пенальті, який суперник без проблем реалізував.

"Славія" посідає 4 місце в турнірній таблиці з 17 очками та різницею м'ячів 10:9.

Шахтар Солігорськ

Шахтар вже п'ять турів поспіль не програє в Прем'єр-лізі, цього разу Солігорськ впевнено розігрався вдома з Іслоччю - 3:0. Підопічні Олексія Баги відразу взялися за справу, вже в середині першого тайму забивши два голи. Надалі «гірники» продовжили домінувати, не дозволяючи «вовкам» наблизитися до своїх воріт. Після перерви «жовто-чорні» забили ще один гол, тим самим поставивши крапку у протистоянні. Голи у складі Солігорська забили Карпіцький (дубль) і Шрамченко.

«Шахтар» посідає 14 місце в чемпіонаті, маючи на рахунку клубу мінус 9 очок, різниця м'ячів 25:9.

Славія Мозир – Шахтар Солігорськ

Славія Мозир – Шахтар Солігорськ факти

  • Славія Мозир не зазнає поразок у 5 з останніх 6 ігор сезону;
  • Солігорський «Шахтар» не програє в 13 з 14 ігор цього сезону;
  • В останніх 9 іграх сезону Славія забивала менше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

«Славія» в цілому виступає непогано, команда піднялася високо в турнірній таблиці. «Гірник» продовжує вибивати перемоги та набрані очки, «гірникам» потрібно відбивати значну кількість очок у наступних турах. «Шахтар», попри всі футбольні проблеми, залишається однією з найсильніших команд країни, що ще раз підтвердить Мозир: перемога «Шахтаря». Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0