БАТЕ – Нафтан. Чи перервуть господарі серію поразок цього сезону?

25 червня в рамках 13-го туру Вищої ліги Білорусі на «Борисов» (Борисов) міряються силами команди БАТЕ і «Нафтан».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу БАТЕ – Нафтан

БАТЕ

БАТЕ чотири зустрічі поспіль не може виграти чемпіонат країни, цього разу на виїзді команда поступилася з мінімальним рахунком Слуцьку 0:1. Підопічні Кирила Альшевського діяли на полі набагато переконливіше, при цьому команда не змогла довести хоча б один момент до взяття воріт. Натомість наприкінці першого тайму «жовто-сині» опинилися в ролі наздоганяючих. Після перерви гості спробували врятуватися, але в самій кінцівці Гречиха була вилучена з поля, тож «буханці» залишилися ні з чим.

БАТЕ посідає 5 місце в чемпіонаті з 16 очками та різницею м'ячів 16:12.

Нафтан

Нафтан накопичив серію з восьми поразок поспіль, в останньому турі чемпіонату клуб на виїзді поступився Слуцьку 1:3. Підопічні Альберта Рибака нічого не змогли протиставити натиску господарів, у першому таймі забили два голи, відповіли голом Заробекова. Після перерви "сіверяни" спробували хоча б відігратися, команда стала більше часу тримати м'яч. Варто зазначити, що "олійникам" це зовсім не допомогло, "біло-сині" їх добили в самій кінцівці.

«Нафтан» із 5 очками посідає 12 місце в турнірній таблиці, коефіцієнт м’ячів — 5:21.

БАТЕ – Нафтан

Факти БАТЕ – Нафтан

  • БАТЕ не може перемогти в останніх 6 іграх сезону;
  • Менше 2,5 голів у 7 з 10 останніх ігор БАТЕ сезону;
  • Нафтан програв 8 останніх матчів чемпіонату Білорусі.

Прогноз підсумків гри

БАТЕ після вдалого старту сезону в останні тижні впав, у травні-червні команда здобула лише одну перемогу. «Нафтан» – головний невдаха нинішнього сезону, команда не витримує рівня суперників, смуга програшів зростає і незрозуміло, як зупинити її падіння. Домашній поєдинок із найслабшим клубом чемпіонату сьогодні – чудова можливість для «буханців» перервати чорну смугу. Думаю, господарі не просто виграють, а зроблять це впевнено: БАТЕ переможе з гандикапом 1 (-1,5). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0