Атирау – Тобол. Чи продовжать гості вигравати чемпіонат?

24 червня в матчі 13-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на «Мунайші Арені» (Атирау) поміряються силами команди «Атирау» і «Тобол».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атирау проти Тобола

Атирау

Атирау перервав серію з п'яти матчів без поразок у КПР, програвши в останньому турі на виїзді "Ордабаси" з рахунком 1:2. Підопічні Віталія Жуковського не змогли перехопити ініціативу на полі, більшу частину зустрічі команда відбивала атаки господарів. У середині першого тайму "нафтовики" впали, дозволивши Ордабаси двічі розписатися під своїм голом. Після перерви "зелено-білі" змогли забити гол у відповідь, Ефіонг намагався, але клубу не вистачило сил.

«Атирау» посідає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок, різниця м’ячів – 14:17.

Тобол

Тобол досягає успіху в третьому матчі поспіль у чемпіонаті, цього разу команда вдома з мінімальним рахунком обіграла Кизилжар з рахунком 1:0. Підопічні Міліча Чурчіча провели матч у хорошому темпі, завдяки чому суперник не зміг розігнати свої атаки. При цьому «орли» добре оборонялися, також не даючи «комбінаторам» досягти поставлених цілей. У підсумку лише в середині другого тайму удача посміхнулася «жовто-зеленим», Дебле вдалося забити переможний гол.

«Тобол» посідає 6-е місце в чемпіонаті країни, набравши 20 очок, різниця м’ячів — 16:15.

Атирау – Тобол

Факти проти Атирау проти Тоболу

  • Атирау не програє в 9 з останніх 10 матчів сезону;
  • Тобол не зазнав поразки в 4 з останніх 5 ігор сезону;
  • У 5 з останніх 6 ігор Тобола цього сезону було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита цієї зустрічі. Котирування на успіх Атирау склали 2,55. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування зупинилися на Вікторії Тобол, на рівні 2,55. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Атирау» перебуває у відмінній формі, з 19 квітня команда програла лише 1 матч. «Тобол» за останні тижні набрав відмінний темп, здобувши низку перемог. Обидві команди підходять до очної зустрічі в хорошій формі, тому варто очікувати цікавого, але не результативного футболу. Захист буде сильнішим за атаку: тотал менше 2,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0