Аксу проти Ордабаси. Хто виявиться сильнішим у боротьбі фаворитів групи?

24 червня в матчі 13-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Аксу» і «Ордабаси». Матч прийме арена «Центральний стадіон» (Павлодар).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аксу проти Ордабаси

Аксу

Аксу знову невдало, цього разу гості поступилися з мінімальним рахунком Астані 0:1. Підопічні Вахіда Масудова не встигали за рухом столичної команди, через що гості більше часу трималися в обороні. Ще в середині першого тайму "червоно-сині" помилилися, дозволивши "жовто-синім" вийти вперед. В інший час павлодарці робили спроби прискоритися, але суперник виявився для них надто жорстким.

Аксу йде на останній сходинці чемпіонату, набравши 7 очок, при коефіцієнті 11:24.

Ордабаси

Ордабаси не програє вже вісім зустрічей поспіль в АПЛ. В останньому турі клуб вдома переміг Атирау з рахунком 2:1. Підопічні Олександра Седнєва не стали відбудовуватися, команда одразу пішла вперед, забивши два голи ще до перерви. У другому таймі «синьо-білі» також атакували, але суперник зумів огризтися, щоправда, це особливо не вплинуло на розклад сил. Влучними ударами Абухалікова та Малого принесли господарям перемогу.

«Ордабаси» йде на другій сходинці в турнірній таблиці, набравши 29 очок, різниця м’ячів – 26:10.

Аксу проти Ордабаси

Факти Аксу проти Ордабаси

  • Аксу програв 8 з останніх 10 матчів сезону;
  • Ордабаси не програє у 8 з останніх 9 ігор сезону;
  • У 4 з 5 останніх матчів «Ордабаси» цього сезону було забито менше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

Аксу показує дуже слабкі результати, через що команда ризикує залишитися в нижній частині таблиці. «Ордабаси» впевнено йде вперед, команда здатна поборотися за лідируючі позиції в чемпіонаті. На даний момент різниця в класі команд солідна, вважаю, що шансів на очки у господарів немає. З нетерпінням чекаю продовження переможної серії седнєвців у чемпіонаті, «синьо-білим» це вдасться навіть на виїзді: перемога Ордабаси. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0