ФК Лос-Анджелес проти Ванкувера. Чи відберуть канадці очки у фаворита?

25 червня команди ФК Лос-Анджелес і Ванкувер зустрінуться в матчі регулярного чемпіона MLS. Матч прийме стадіон BMO (Лос-Анджелес).

Наші експертні прогнози та аналіз ФК Лос-Анджелес – Ванкувер

ФК «Лос-Анджелес»

«Лос-Анджелес» відійшов від невдач, коли команда не могла виграти шість зустрічей поспіль, почавши швидко наздоганяти згаяне. Не так давно «чорно-золоті» на виїзді зламали опір «Спортинга» з Канзас-Сіті 2:1, після чого в останньому матчі підопічні Стіва Серандоло вдома з мінімальним рахунком розійшлися з «Сіетл Саундерс» 1:0. . Автором переможного голу у господарів виявився Богуш. Лос-Анджелес займає 1-е місце на Заході, набравши 32 очки після 17 ігор, з різницею м'ячів 26:16.

На своїй території «чорно-золоті» також виступають переконливо, зазнавши лише однієї поразки після 9 зустрічей.

Ванкувер

Ванкувер не програє вже чотири поєдинки поспіль на всіх рівнях, а в другому раунді поспіль регулярного сезону MLS канадці втрачають очки. Цього разу підопічні Ванні Сартіні на своїй території розійшлися миром з Цинциннаті – 1:1. Золото відповіло на гол «оранжево-синіх» у самій кінцівці. Ванкувер посідає дев'яте місце в турнірній таблиці Заходу з 22 очками після 17 матчів із співвідношенням м'ячів 27:21.

На виїзді «блакитно-білі» виступають дуже погано, не вигравши жодного із семи матчів.

ФК Лос-Анджелес проти Ванкувера

ФК Лос-Анджелес – Ванкувер факти

  • Більше 2,5 м’ячів, зіграних у 8 з останніх 10 ігор у всіх змаганнях у Лос-Анджелесі проти Ванкувер Вайткепс 1,60;
  • Лос-Анджелес забив принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 домашніх матчів проти Ванкувера у всіх турнірах.
  • Лос-Анджелес не зазнав поразки в останніх 7 домашніх матчах проти Ванкувера в усіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху господарів поля. На перемогу Лос-Анджелеса котирування становили 1,59. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,13. Котирування зупинилися на Victorian of Vancouver на рівні 5,47. Букмекери чекають від команд результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом - 1.76, «Тотал більше 3» з лапками - 2.06. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лос-Анджелес показує хороший хід, команда очолює турнірну таблицю. Ванкувер показує себе скромніше, стабільно набираючи очки вдома, але на виїзді справи у команди не такі стабільні. Хлопці Серандоло переможуть в очній зустрічі, "чорно-золоті" вдома зможуть обіграти канадців: перемога Лос-Анджелеса з гандикапом 1 (-1) - 1,99.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0