Крузейро проти Сан-Паулу. Чи перервуть господарі серію без перемог у чемпіонаті?

25 червня в грі 12-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Крузейро і Сан-Паулу. Матч прийме «Мінейран Арена» (Белу-Оризонті).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Крузейро" проти "Сан-Паулу".

Крузейро

Крузейро не може виграти 7 зустрічей поспіль на всіх рівнях, чим істотно ускладнює собі життя на турнірах. "Лисиці" взагалі вилетіли з Кубка Бразилії, пропустивши далі "Греміо" за сумою двох зустрічей (1:1, 0:1). Невдало підопічні Пепа провели і останній матч у чемпіонаті країни, поступившись на своїй території з мінімальним рахунком Форталезі 0:1. Крузейро посідає 10-е місце в турнірній таблиці Серії А з 14 очками та різницею м'ячів 14:11.

На своїй території "сині" слабкі, здобувши 2 перемоги в 6 зустрічах чемпіонату.

Сан-Паулу

На деякий час «Сан-Паулу» був не в собі, що призвело до двох поразок команди в чемпіонаті Бразилії. Лише в матчі 11-го туру «триколірні» повернули впевненість у своїх діях, обігравши вдома «Атлетіко Паранаенсе» з рахунком 2:1. Господарі першими пропустили гол у власні ворота, але потім влучні удари Невеса та Лучано зробили свою справу. Сан-Паулу посідає 5-е місце в турнірній таблиці з 18 очками та співвідношенням м'ячів 17:12.

На виїзді «триколірні» грають вкрай невдало, не здобувши жодної перемоги в чемпіонаті за 5 зустрічей.

Крузейро проти Сан-Паулу

Факти Крузейро проти Сан-Паулу

  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 4 очних матчах суперників у всіх турнірах 1,67;
  • Крузейро не може виграти в останніх 5 матчах чемпіонату Бразилії;
  • Тотл грав менше 2,5 у 6 з останніх 7 очних матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям зустрічі. Котирування на перемогу Крузейро становили 2,24. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,27. Котирування зупинилися на Victoria Sao Paulo, близько 3.38. Букмекери не очікують результативного протистояння від бразильського гранда. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.67, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.21. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Крузейро програв чергу, останню перемогу команда здобула більше місяця тому, через що опустилася на дно турнірної таблиці. «Сан-Паулу» проводить останні тижні трохи стабільніше, могло бути й краще, але результати на виїзді просто катастрофічні, жодної перемоги в п’яти зіграних іграх. Враховуючи нестабільність господарів та кошмарну гру гостей на чужому полі, передбачити переможця матчу складно. Тому тотал краще брати менший, суперники мало забивають, а пропускають ще менше: тотал менше 2,5 - 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0