America MG проти Internacional. Чи продовжать гості серію без провалів у чемпіонаті?

26 червня в матчі 12-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди America MG та Internacional. Матч прийме арена Раймундо Сампайо (Белу-Оризонті).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу America MG проти Internacional

America MG

America Mineiro не часто включається в боротьбу в цьому сезоні, тому становище команди залишає бажати кращого. У Кубку Південної Америки "кролики" також близькі до провалу, клуб поки йде третім у квартеті. Не змогли показати хлопці Вагнера Манчіні і на внутрішній арені, програвши в останньому поєдинку на виїзді Греміо 1:3. Єдиний гол у складі "чорно-зелених" забив Данило Авелар.

Америка Мінейро посідає 18 місце в турнірній таблиці чемпіонату з 8 очками, співвідношення м'ячів 12:25.

Інтернаціонал

Інтернасьйон не зазнав поразок з 26 травня, провівши успішну серію з семи матчів. Завдяки такому тиску "червоні" покращили свої позиції в Кубку Лібертадорес, клуб бореться за 1 місце в групі. Чудово проявили себе підопічні Мано Менезеса і в останній грі Серії А, обігравши на виїзді Корітібу з мінімальним рахунком 1:0. Автором єдиного голу у складі "Інтера" став Педро Енріке.

Інтернасьйон займає 8 місце в турнірній таблиці чемпіонату Бразилії, набравши 17 очок, різниця м'ячів 11:13.

America MG проти Internacional

Факти America MG проти Internacional

  • Було забито більше 2,5 голів у 9 з останніх 11 матчів America MG у бразильській лізі;
  • America MG пропустила щонайменше 2 голи в 9 з останніх 11 матчів бразильської ліги;
  • Менше 2,5 м’ячів у 7 з останніх 8 домашніх ігор «Америка МГ» проти «Інтернасьонала» у всіх турнірах 1,66.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям зустрічі. На перемогу America MG котирування становили 2,38. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,23. Котирування зупинилися на перемозі Інтернасьонала, на рівні 3,13. Букмекери не очікують результативного протистояння від бразильських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.66, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.23. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Америка Мінейро виглядає слабкою, команда ризикує знизитися в класі. Набагато переконливіше виступає Інтернешнл протягом сезону загалом і останніх турів зокрема. Думаю, гості зможуть поповнити свій очковий запас у майбутньому матчі, господарі і без того дуже нестабільні: Інтернасьонал не програє – фора 2 (0) – 2,18.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0