Сіетл Саундерс проти Орландо Сіті. Чи перервуть господарі серію без перемог у чемпіонаті?

25 червня в рамках регулярного сезону MLS на стадіоні «Люмен Філд» (Сіетл) зустрінуться команди «Сіетл Саундерс» і «Орландо Сіті».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сіетл Саундерс" проти "Орландо Сіті".

Сіетл Саундерс

Сіетл Саундерс втратив оберти, що призвело до невдалої серії з чотирьох ігор. Якщо в останніх двох поєдинках хлопцям Браяна Шметцера хоча б вдалося вчепитися за очки, то в останній зустрічі ехолоти зовсім не підвели, поступившись на виїзді з мінімальним рахунком Лос-Анджелесу 0:1. Варто відзначити, що гості пропустили гол у першій атаці, після чого за 90 хвилин не змогли хоча б відірватися. "Сіетл Саундерс" посідає третє місце на Заході з 28 очками в 19 іграх при різниці м'ячів 24:18.

На своїй території ехолоти показують посередній результат, набравши 17 очок у 10 матчах.

Орландо Сіті

Орландо Сіті також почав втрачати очки, команда не може виграти другий матч поспіль. Спочатку хлопці Оскара Парехи на виїзді зазнали поразки від New England Revolution 1:3, після чого в останньому матчі на своїй території клуб розійшовся з Philadelphia Union 2:2. Голи за фіолетових забили Макгуайр і Охеда. Орландо Сіті посідає 7 місце в Східній конференції з 27 очками після 18 ігор і різницею м'ячів 25:22.

На виїзді «леви» загалом показують непоганий результат, клубу вдалося заробити 14 очок після 8 матчів.

Сіетл Саундерс проти Орландо Сіті

Сіетл Саундерс проти Орландо Сіті факти

  • У 5 з останніх 6 матчів MLS Сіетла було забито менше 2,5 голів;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 за 5 з останніх 6 очних матчів команд у всіх змаганнях 1,96;
  • Сіетл забив принаймні 2 голи в 5 з останніх 6 матчів проти Орландо Сіті у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів. Котирування на перемогу Сіетл Саундерс становили 1,95. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,46. На Victoria Orlando котирування City зупинилися на позначці 3,96. Букмекери не очікують результативного протистояння від команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.84, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сіетл Саундерс» показали не дуже хороші результати в останні тижні, втративши лідерство в турнірній таблиці Заходу. Орландо Сіті, навпаки, регулярно набирає очки, програвши лише 1 з останніх 8 зустрічей сезону. Враховуючи нестабільність господарів і хороші результати гостей, думаю, що «Сіті» поповнить свій очковий запас: «Орландо Сіті» не програє – фора 2 (0) – 2,84.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0