Ухань Три міста проти Далянь Іфань. Чи забере Далянь перші очки?

У середу, 28 червня, на стадіоні Wuhan Sports Center Stadium відбудеться поєдинок між Wuhan Three Towns і Dalian Yifang в рамках 13-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Wuhan Three Towns проти Dalian Yifan

Wuhan Three Towns

Wuhan Three Towns – сильна китайська суперліга середнього рівня, розташована на екваторі турнірної таблиці. У «Уханя» сильна атака, де головною зіркою є бразилець Адемілсон, але є й молоді Якубу та Тао Цінлун, які добре показали себе в останніх матчах. Зокрема, Тао зробив хет-трик проти Наньтуна, коли Ухань переміг на виїзді з рахунком 5:0.

Окрім Якубу та Адемільсона, серед легіонерів Ухань має бразильського захисника Воллеса, румунського півзахисника Станчіу, бразильського нападника Девідсона. Команду тренує японський спеціаліст Такахата. Варто відзначити, що Wuhan Three Towns активно грає на флангах і в деяких матчах подає багато кутових - цю особливість команди можна використовувати для ставок live.

Далянь Іфань

Далянь - головний аутсайдер сезону в китайській Суперлізі, якому відверто не вдається грати на виїзді. Команда місцевого фахівця Ці Хуея програла всі п'ять матчів за межами рідного стадіону і набирала лише очки вдома. В останній грі проти непростого Пекіна Далянь зумів повести в рахунку 2:0, але в підсумку суперник все ж таки зумів звести гру до нічиєї завдяки автоголу та реалізованому пенальті Даляня.

Помітно, що «Даляню» не вистачає впевненості в собі та творчої сили для створення гольових моментів, оскільки пропускає команда не так вже й багато, але забиті голи даються їй дуже важко. Можливо, трохи впевненості принесе перемога на Кубку Китаю проти команди першого дивізіону «Янбінь», яка нещодавно була побита з рахунком 2-0.

Ухань Три міста проти Далянь Іфань

Факти трьох міст Ухань проти Далянь Іфань

  • Сім із 12 матчів Wuhan Three Towns цього сезону завершилися нічиєю;
  • Остання зустріч цих команд на полі Уханя завершилася поразкою Даляня – 4:0;
  • «Далянь Іфан» програв кожен виїзний матч цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, зручна для ставок на китайську Суперлігу, бачить у цій грі господарів фаворитом господарів - Uhant Tree Towns. На них можна поставити з коефіцієнтом 1,33, на нічию вони дають котирування 5,5, на перемогу Дальяна - 8,8. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Wuhan Three Towns — команда, яка не грає в обороні, особливо вдома. Варто очікувати, що в цій грі господарі продемонструють неабияке завзяття та агресивно атакуватимуть, а аутсайдер чемпіонату намагатиметься вдало грати на контратаках. У той же час ми вважаємо, що Далянь зможе зупинити потужну атаку Уханя з працею - пропонуємо ставку на тотал більше 3,5 голів.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0