Пекін Гоань проти Шанхайського порту. Чи зможе Пекін відібрати очки у лідера китайської Суперліги?

У четвер, 29 червня, "Пекін Гоань" і "Шанхай Порт" зіграють на "Робітничому стадіоні" в рамках 13-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Пекінського Гоаня проти Шанхайського порту

«Пекін Гоань»

«Пекін Гоань» є однією з найяскравіших атакуючих команд у китайській Суперлізі цього сезону. В останніх чотирьох матчах Пекін забив 14 голів, але й пропустив чимало – 10. Саме через ненадійність у захисті команда займає лише сьоме місце і не може піднятися до групи лідерів, хоча має дуже сильний напад.

15 червня команду очолив новий тренер - португалець Рікарду Соареш, який повинен внести рівновагу в пекінську гру і витягнути команду в лідери. У Пекіна сильний півзахист, серед якого виділяються бразилець Соуза та македонець Адемі, а також місцевий футболіст Ван. В атаці основний розрахунок на китайського форварда Ян Лю - він забив чотири голи.

Шанхайський порт

«Шанхай Порт» є головним фаворитом сезону в китайській Суперлізі, який поки що впевнено виправдовує прогнози експертів. Шанхаю вдалося зібрати кошти на утримання півзахисника Оскара, який є головною зіркою чемпіонату після масового відтоку зірок. Оскар забиває сам і віддає результативні передачі партнерам, а крім того, у «Шанхая» є баланс в півзахисті, де також сильний опорний півзахисник Матіас Варгас.

В атаці «Шанхая» виділяється китайський форвард Ву Лей, який став автором семи забитих голів, а в півзахисті ще один бразилець – Пауліньо. Шанхай надійний в обороні, де в команді немає іноземців, але гра налагоджена з надійним прикриттям півзахисників. Команда має рівновагу в лініях, і це позначається на результатах – Шанхай впевнено рухається по турнірній дистанції, стабільно набираючи очки.

Пекін Гоань проти Шанхайського порту

Факти про матч Пекін Гоань проти Шанхайського порту

  • В останніх чотирьох матчах «Пекін Гоань» була ставка на понад 3,5 гола;
  • "Шанхай Порт" програв лише один матч цього сезону - 0:1 "Ченду" в 11-му турі чемпіонату;
  • Пекін не програє цього сезону вдома, вигравши останні три матчі вдома;
  • Остання зустріч команд на пекінському полі завершилася поразкою господарів – 3:0 на користь Шанхаю.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка зручна для ставок на китайську Суперлігу, бачить у цій грі фаворита гостей – на Шанхай Порт можна поставити з коефіцієнтом 2,1, на нічию – 4,0, а ось на перемогу Пекін Гоань вони дати розцінку 3.1. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В останніх матчах «Пекін Гоань» є гарантом результативного футболу, але в команді змінився тренер, який спробує привнести трохи більше балансу в гру «Гуаня». Однак не варто розраховувати, що португалець Соареш з порогу зможе налагодити гру в обороні Пекіна, а в атаці господарі вже в порядку. Тому ми бачимо тут логіку в ставці на тотал більше 2,5 голів - з коефіцієнтом 1,7.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0