Бока Хуніорс – Монагас. Чи зможуть гості обіграти аргентинський гранд?

30 червня в рамках 6-го туру групового раунду Копа Лібертадорес на «Бомбонера Арені» (Буенос-Айрес) поміряються силами команди «Бока Хуніорс» і «Монагас».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Бока Хуніорс» проти «Монагас».

Бока Хуніорс

Бока Хуніорс показала клас в останньому матчі Кубка Лібертадорес, обігравши на своїй території Коло Коло з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Хорхе Альмірона на правах господарів активно йшли вперед, але довго не могли пробити оборону чилійців. У підсумку лише в другому таймі удача посміхнулася "генуезцям", Вайгандт пробив точно в створ. У час, що залишився, синьо-золотим не важко було втримати перевагу до фінального свистка.

"Бока Хуніорс" займає 1-е місце в групі F з 10 очками та співвідношенням м'ячів 5:2.

Monagas

Монагас відсвяткував свою першу перемогу на турнірі, перемігши вдома Перейру з рахунком 1:0. Підопічні Джонні Феррейри впевнено почали зустріч, вже на 19-й хвилині Навас вивів їх вперед. Після цього «воїни з Гуарапіче» знизили оберти, команда не хотіла ризикувати своїм становищем. У підсумку господарі повністю відмовилися від атаки, повністю закрившись біля своїх воріт. План у венесуельців спрацював, гості не змогли їх наздогнати.

Monagas займає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, різниця м'ячів 3:4.

Бока Хуніорс – Монагас

Бока Хуніорс проти Монагас факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 за останні 9 матчів Бока Хуніорс 1,97;
  • Монагас не зміг виграти 8 з 10 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху аргентинців. Котирування на перемогу «Бока Хуніорс» становили 1,24. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,69. Котирування Victoria Monagas зупинилися на 12,99. Букмекери чекають від команд результативного протистояння. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.97, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бока Хуніорс вже забезпечила собі вихід у плей-офф турніру. Монагасу обов'язково потрібно перемагати, щоб мати шанси на друге місце в квартеті і не втратити путівку на Копа Південноамериканська. Аргентинці не блищать в останніх зустрічах, проте вдома завжди виглядають впевнено та потужно. У венесуельців криза, вони не стабільні навіть у своєму чемпіонаті, тому я очікую перемоги хлопців Альмірона: «Бока Хуніорс» виграє з гандикапом — фора 1 (-1,5) — 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0