Динамо Мінськ - Белшина. Чи справлять гості сенсацію?

1 липня в матчі 14-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди "Динамо" Мінськ і "Бєлшина". Матч прийме арена «Динамо» (Мінськ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Мінськ – Білшина

Динамо Мінськ

Динамо Мінськ не програє в чемпіонаті з самого початку травня, накопичивши за цей час успішну серію з п'яти матчів поспіль. Лише в останньому матчі Вищої ліги підопічні Вадима Скрипченка провалилися, поступившись на виїзді Сморгані з рахунком 1:3. Єдиний гол у ворота "біло-синіх" забив Хващинський. Мінське "Динамо" посідає 2-е місце в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 28 очок, при різниці м'ячів 27:9. На своїй території «Динамо» виступає просто чудово, набравши серію з 6 перемог поспіль.

У середині тижня «Динамо» стартувало в кубку, обігравши на виїзді «Жодіно-Південне» з рахунком 2:0.

Белшина

«Бєлшина» перебуває у вкрай складній ситуації, мало того, що команда здобула лише одну перемогу за весь сезон, так ще клуб ще відпрацьовує штрафні очки. Прямо зараз «гума» веде невдалу серію з 5 матчів. У минулому турі підопічні Віталія Павлова вдома поступилися Мінську з рахунком 1:2. Єдиний гол у складі "червоно-чорних" забив Леонард.

Білшина займає 13 місце в турнірній таблиці, клуб має 5 очок у мінусі, різниця м’ячів – 7:22.

Динамо Мінськ - Белшина

Динамо Мінськ - Белшина факти

  • Мінське «Динамо» виграло останні 7 домашніх матчів;
  • Динамо – головний фаворит сезону в Білорусі, навіть остання невдача не дуже вплинула на становище клубу.

Прогноз підсумків гри

Динамо – головний фаворит сезону в Білорусі, навіть остання невдача не дуже вплинула на становище клубу. «Бєлшина» не блищить на футбольному полі, плюс у неї штраф за очки від федерації, тому вона ризикує знизити клас, перспективи клубу дуже туманні. У домашній зустрічі фаворита чемпіонату з претендентом на виліт я не очікую боротьби та інтриги. Хлопці Скрипченка без проблем візьмуть три очки: перемога мінського «Динамо» з гандикапом – фора 1 (-1,5). Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0