Жетису – Шахтар Караганда. Чи перервуть гості серію поразок у чемпіонаті?

1 липня в матчі 14-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на арені «Жетису» (Талдикорган) поміряються силами «Жетису» і «Шахтар» Караганда.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жетису – Шахтар Караганда

Жетису

Жетису проводить першу частину сезону не найкращим чином, майже весь час команда була в нижній точці. Лише в останніх зустрічах «Семиріччя» додало, навіть віддавши відрізок із двох перемог поспіль. В останньому матчі підопічні Алмаса Кульшинбаєва на виїзді виявилися сильнішими за карагандинський «Шахтар» — 1:0. Автором переможного голу «жовто-синіх» виявився Аділь.

«Жетису» посідає 9 місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, набравши 16 очок, різниця м’ячів – 12:19.

Шахтар Караганда

У «Шахтаря» цього сезону не все на висоті, команда надто рідко досягає успіху. Підопічні Ігоря Солошенка вже завершили свій шлях у Кубку Казахстану, поступившись у чвертьфінальній серії «Тоболу» (0:2, 1:0). «Гірники» також невдало провели останній матч чемпіонату Казахстану, програвши вдома «Жетису» з рахунком 0:1. "Шахтар" посідає 10-е місце в турнірній таблиці КПР з 12 очками та коефіцієнтом 14:19.

На виїзді Караганда виступає дуже невдало, віддавши відрізок без перемог із 7 матчів.

Жетису – Шахтар Караганда

Жетису – Шахтар Караганда факти

  • Менше 2,5 голів у 7 з 10 останніх матчів «Шахтаря» сезону 1,63;
  • У 2023 році «Шахтар» виграв лише 1 з 9 виїзних матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать господарів. Котирування на успіх Жетису склали 2,41. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 2,95. Котирування зупинилися на перемозі «Шахтаря» на рівні 3,15. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.63, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.19. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В останніх турах «Жетису» відігрався, трохи відірвавшись від зони вильоту. Гірник продовжує руйнуватися, відстань від зони вильоту становить лише 2 очки. Обидві команди не вирізняються сильною та стабільною грою протягом чемпіонату. Вдалині «гірник» виглядає безпорадним, тому не думаю, що йому вдасться зняти три очки: «Жетису» не програє – фора 1(0) – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0