Мінськ – Торпедо-БелАЗ. Чи продовжать гості безпрограшну серію в чемпіонаті?

1 липня в рамках 14-го туру Вищої ліги Білорусі на «Торпедо Арені» (Мінськ) міряються силами команди «Мінськ» і «Торпедо-БелАЗ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Мінськ» – «Торпедо-БелАЗ».

Мінськ

Мінськ значно зміцнив свої позиції на внутрішній арені, видавши серію з двох перемог поспіль. В останньому матчі чемпіонату Білорусі підопічні Сергія Яромка на виїзді виявилися сильнішими за «Бєлшину» — 2:1. Перемогу «городянам» принесли точні удари Душевського та Чорнока. Мінськ піднявся на 9-е місце в турнірній таблиці Вищої ліги, набравши 14 очок, різниця м'ячів 12:12.

На своїй території «городяни» показують хороший результат, здобувши 2 перемоги та 3 нічиїх після 6 матчів.

Торпедо-БелАЗ

Торпедо-БелАЗ залишається єдиною командою білоруської першості, яка ще не знає поразок. В активі автозаводців 7 перемог і 5 нічиїх. В останньому матчі чемпіонату підопічні Дмитра Молоша також виступили непогано, зігравши на своїй території внічию з «Енергетиком-БГУ» 1:1. Автором єдиного голу у складі жодінців виявився Железний. Торпедо-БелАЗ посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 26 очок, з балансом м'ячів 19:6.

На виїзді автозаводці виступають переконливо, здобувши 4 перемоги та 2 нічиїх після 6 зустрічей.

Мінськ – Торпедо-БелАЗ

Мінськ проти Торпедо-БелАЗ факти

  • Мінськ не програє в 5 із 6 домашніх ігор сезону;
  • Торпедо-БелАЗ не програє в останніх 17 матчах сезону.

Прогноз підсумків гри

До паузи на ігри національних збірних Мінськ здобув дві перемоги і виправив турнірну таблицю. «Торпедо-БелАЗ» мчить вперед повним ходом, що дозволяє команді залишатися в трійці лідерів чемпіонату, залишаючись єдиним клубом турніру, який не програв. Незважаючи на останні успіхи «городян» і непогану домашню статистику, думаю, хлопці Молоша продовжать серію без провалів: «Торпедо-БелАЗ» не програє – фора 2 (0). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0