Корінтіанс проти Брагантіно. Чи продовжать гості безпрограшну серію в Серії А?

Корінтіанс — Брагантіно 2 липня в матчі 13-го туру бразильської Серії А зустрінуться Корінтіанс — Брагантіно. Матч прийме «Нео Кіміка Арена» (Сан-Паулу).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Корінтіанс» проти «Брагантіно».

Корінтіанс

Корінтіанс перебуває у складному становищі, команда буквально зависла над зоною вильоту. В останніх зустрічах "мушкетери" зуміли дещо покращити свої позиції. Але в 12-му турі куківців знову чекав дошкульний удар, команда на виїзді поступилася з мінімальним рахунком Атлетіко Паранаенсе 0:1. Корінтіанс посідає 15 місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 12 очок, різниця м'ячів 11:16.

Варто відзначити, що мушкетери вдома виступають більш переконливо, команда не знає поразок вже 5 зустрічей поспіль.

Брагантіно

Брагантіно набрали обертів, команда не програє вже три зустрічі поспіль у чемпіонаті країни. В останньому матчі чемпіонату підопічні Педро Кайшіньї вдома зламали опір Гояса 2:0. Перемогу "червоним бикам" принесли голи Едуардо та Соррісо. Брагантіно посідає 7-е місце в турнірній таблиці Серії А з 20 очками та співвідношенням 21:14.

Варто відзначити, що "червоні" бики невдало грають у виїзних зустрічах, команда ще не виграла жодного матчу в чемпіонаті.

Корінтіанс проти Брагантіно

Корінтіанс проти Брагантіно факти

  • Тотал голів менше 2,5 за останні 7 матчів Корінтіанса в чемпіонаті Бразилії 1,64;
  • Корінтіанс не програє вдома в останніх 5 іграх сезону;
  • Брагантіно не може перемогти в останніх 5 виїзних матчах чемпіонату.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають невелику перевагу господарям зустрічі. Котирування Корінтіана на перемогу становили 2,56. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,14. Котирування Вікторії Брагантіно зупинилися на позначці 2,94. Букмекери не очікують результативного протистояння від бразильських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.64, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.28. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Корінтіанс цього сезону не блищить результатами, а вдома команда ще не програвала в чемпіонаті. Брагантіно в цілому проводить сезон більш стабільно і сильніше, але жодного разу не перемагав на виїзді. Обидві команди сильні вдома, а на виїзді виступають невдало. Тому в очній зустрічі, природно, господарі виглядають дещо кращими. Хлопці Кукі переможуть, "мушкетери" за підтримки трибун зможуть взяти гору над сильними "червоними биками": перемога Корінтіанса - 2,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0