Даллас проти ФК Лос-Анджелес. Чи вдасться господарям перемогти одного з лідерів конференції?

2 липня в матчі регулярного чемпіонату MLS на арені Тойота (Фріско) поміряються силами клуби Даллас і ФК Лос-Анджелес.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Даллас" - ФК "Лос-Анджелес".

Даллас

Даллас нестабільний, тому команда поки не може наблизитися до лідерських позицій. У минулому турі підопічні Ніко Естевеса поступилися на виїзді «Портленд Тімберс» з рахунком 0:1. Після цього «синьо-гранатові» не зробили жодних висновків, оскільки в останньому матчі на виїзді поступилися ФК «Остін» з рахунком 0:3. Даллас посідає 7-е місце в турнірній таблиці Заходу, набравши 26 очок після 19 ігор, при співвідношенні м'ячів 21:22.

На своїй території «буйволи» переконливіші, після 9 домашніх зустрічей команда здобула 5 перемог і 2 нічиї.

ФК Лос-Анджелес

Лос-Анджелес впевнено проводить сезон, але команда не застрахована від спадів. В останньому матчі підопічні Стіва Серандоло вдома програли «Ванкуверу» з рахунком 2:3, перервавши таким чином серію з двох перемог поспіль. "Чорно-золоті" дозволили канадцям швидко вийти вперед, не зумівши наздогнати суперника. У господарів забили Буанга та Вела. Лос-Анджелес посідає 2-е місце в конференції, набравши 32 очки після 18 зустрічей із співвідношенням м'ячів 28:19.

На виїзді "чорно-золоті" виступають з перемінним успіхом, заробивши лише 12 очок після 8 боїв.

Даллас проти ФК Лос-Анджелес

Даллас проти ФК Лос-Анджелес факти

  • Даллас виграв 1 з останніх 7 ігор сезону 2,73;
  • ФК «Лос-Анджелес» виграв 2 з останніх 9 ігор сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита цієї зустрічі. Котирування на перемогу Далласа становили 2,73. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,36. Котирування зупинилися на Victoria Los Angeles, на рівні 2,57. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.93, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.87. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Даллас невпевнений у собі, команда занадто часто помиляється. Останніми тижнями Лос-Анджелес терпить крах. Є кризові команди, які останнім часом багато пропускають і рідко виграють. Тому від майбутньої гри я очікую результативного футболу: тотал понад 2,5 – 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0