Црвена Звезда - Зеніт. Петербург продовжить обігравати сербів в очних зустрічах?

4 липня в рамках PARI Premier Cup поміряються силами команди Црвена Звезда і Зеніт.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Црвена Звезда" - "Зеніт".

Црвена Звезда

Црвена Звезда зірвала джек-пот наприкінці минулого сезону, команда виграла все, що тільки можна було на внутрішній арені. Підопічні Мілоша Мілоєвича стали володарями Кубка Сербії, зламавши у фіналі опір Чукарицького з рахунком 2:1. Рівних "червоно-білим" не було і в Суперлізі команда стала першою, випередивши найближчого переслідувача на 22 очки, при цьому завершивши сезон без жодної поразки. Зараз Црвена Звезда не зазнає поразок на офіційному рівні вже 25 зустрічей поспіль.

Непогано справляються серби і в вантажних складах, в останньому з яких обіграли "Борац" з Баня-Луки з рахунком 2:0.

Зеніт

Зеніт також підійшов до турніру в оптимальних умовах, з квітня петербуржці не знають поразок, видавши серію з 10 матчів поспіль в РПЛ. Така стабільність забезпечила підопічним Сергія Семака п'ятий чемпіонський титул поспіль. Чудово «синьо-біло-сині» також стартували в PARI Premier Cup, впевнено розібравшись з азербайджанським «Нефтчі» 3:1. Варто відзначити, що пітерці діяли невпевнено лише в першому таймі, після перерви команда вже показала, хто тут господар. Голи за петербуржців забили Мантуа, Клаудіньо і Бакаєв.

Зеніт став лідером турніру, у скарбничці команди 3 очки.

Црвена Звезда - Зеніт

Црвена Звезда – Зеніт факти

  • Црвена Звезда не зазнає поразок у 25 офіційних матчах у 2023 році;
  • Зеніт не зазнав поразки в останніх 11 іграх;
  • Більше 2,5 м'ячів, зіграних у 5 з останніх 7 ігор Црвени Звезди (1,64).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать росіян. Котирування успіху Црвени Звезди склали 4,73. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Вікторії Зеніт, на рівні 1,71. Букмекер чекає на результативний футбол. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.27, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.64. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Црвена Звезда» показує хороший рівень футболу, що дозволяє клубу зберігати статус лідера сербського футболу. Такі ж регалії у "Зеніта" в російському чемпіонаті, пітерці здатні нав'язати конкуренцію будь-якому клубу Європи. Хлопці Семака переможуть в очній зустрічі команд, "синьо-біло-сині" регулярно перемагають сербів, і тепер перевага буде на їхньому боці

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0