БАТЕ – Шахтар Солігорськ. Хто виявиться сильнішим у протистоянні білоруських грандів?

6 липня в матчі 15-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди БАТЕ та солігорського "Шахтаря". Матч прийме «Борисов Арена» (Борисов).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу БАТЕ – Шахтар Солігорськ

БАТЕ

БАТЕ пережив не найкращий відрізок сезону, з 14 травня по 25 червня команда не могла виграти, накопичивши невдалу серію з 6 матчів. «Жовто-сині» пробилися лише в рамках 1/16 фіналу Кубка Білорусі, де клуб просто розгромив Міори 13:0. Останній матч чемпіонату також склався для хлопців Кирила Альшевського, команда з мінімальним рахунком обіграла «Німан» з рахунком 1:0. Громико виявився автором переможного голу у складі «буханців».

БАТЕ займає 6-е місце в Прем'єр-лізі, набравши 19 очок після 13 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 18:14.

Шахтар Солігорськ

Солігорський клуб продовжує відбивати покарання, варто відзначити, що «гірникам» це вдається досить успішно. При вдалому збігу обставин хлопці Олексія Баги можуть піти на паузу, залишивши зону вильоту. В останньому матчі чемпіонату «жовто-чорні» знову виступили переконливо, обігравши на своїй території «Слуцьк» з мінімальним рахунком 1:0. Перемогу «Солігорську» приніс точний удар Плакка.

"Шахтар" посідає 14-е місце в турнірній таблиці, після 13 матчів клуб має мінус 6 очок, різниця м'ячів - 27:12.

БАТЕ – Шахтар Солігорськ

Факти БАТЕ – Шахтар Солігорськ

  • БАТЕ не може виграти вдома в останніх 3 іграх чемпіонату Білорусі;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 7 ігор БАТЕ сезону 1,77;
  • Солігорський «Шахтар» не програє в 12 з 14 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита у протистоянні білоруських грандів. Котирування успіху БАТЕ становили 2,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,30. Котирування зупинилися на перемозі «Шахтаря» на рівні 2,70. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.77, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

БАТЕ в останніх зустрічах отримав додатковий заряд впевненості, перервавши довгу серію не найкращих результатів. «Шахтар» впевнено йде вперед у чемпіонаті, якби не штрафні очки, команда була б одним із лідерів сезону. Щодо майбутнього матчу, думаю, гості зможуть набрати очки. Наразі хлопці Баги виглядають стабільніше, сильніше і краще за «трактористів»: солігорський «Шахтар» не програє – фора 2(0) – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0