Іслоч проти Мінська. Чи продовжить столична команда переможну серію в чемпіонаті?

7 липня в матчі 15-го туру білоруської Прем'єр-ліги на арені «Міський стадіон» (Молодечно) поміряються силами клуби «Іслоч» і «Мінськ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Іслоч проти Мінська

«Іслоч»

«Іслоч» продовжує зміцнювати свої позиції, команда досягає успіху в другому матчі поспіль. В останньому турі чемпіонату країни підопічні Дмитра Комаровського переграли «Енергетик-БДУ» з рахунком 1:0. Переможний гол Аду забив лише після години ігрового часу. «Іслоч» займає 5 місце в турнірній таблиці Вищої ліги, набравши 20 очок після 13 турів, різниця м’ячів – 17:15.

Варто відзначити, що «Вовки» виступають на своїй території з перемінним успіхом, після 6 матчів команда здобула 3 перемоги та одну нічию.

Мінськ

Мінськ також набрав обертів у чемпіонаті, команда стабільно виграє третій бій поспіль. У рамках 14-го туру Вищої ліги "городяни" вдома були сильнішими за "Торпедо-БелАЗ" - 1:0. Автором переможного голу у складі Сергія Яромка став Малашевич, який відзначився в середині другого тайму. Мінськ піднявся на 7-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, набравши 17 очок після 13 зустрічей при співвідношенні м'ячів 13:12.

На виїзді столична команда не блищить результатами, у «городян» після 6 виїзних матчів 1 перемога та 2 нічиї.

Іслоч проти Мінська

Факти Іслочі проти Мінська

  • Мінськ не може виграти 13 з останніх 14 виїзних матчів;
  • Менше 2,5 голів у 6 з 9 останніх матчів Мінська цього сезону 1,86.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають мінімальну перевагу господарям поля. Котирування на успіх «Іслочі» склали 2,15. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування зупинилися на перемозі в Мінську, на рівні 3,00. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.86, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.84. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Іслоч» зіграла в останніх турах, команда спробує зміцнити свої позиції в таблиці. Мінськ останніми тижнями виступає ще стабільніше та сильніше, команда закріпилася в середині турнірної таблиці. Суперники приблизно одного рівня, тому фактор вашого стадіону може зіграти важливу роль. Думаю, хлопці Комаровського без очок не залишаться, Мінськ на виїзді грає дуже погано, причому надовго: «Іслоч» не програє – фора 2 (0) – 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0