Нафтан – Німан. Чи здобудуть господарі першу домашню перемогу в чемпіонаті?

8 липня в рамках 15-го туру Вищої ліги Білорусі на стадіоні «Вітебськ» (Вітебськ) поміряються силами команди «Нафтан» і «Німан».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нафтан» проти «Німан».

«Нафтан»

«Нафтан» опинився у вкрай складній ситуації, з 14 квітня по 10 червня команда не могла виграти, накопичивши невдалу серію з 9 матчів поспіль. Лише в останньому турі чемпіонату країни удача посміхнулася жовто-синім, команда на виїзді виявилася сильнішою за БАТЕ 2:1. Перемогу "нафтовикам" принесли точні удари Пухова та Кириленка.

Підопічні Альберта Рибака посідають 11-е місце в турнірній таблиці Вищої ліги, набравши 8 очок після 13 зустрічей, при різниці м'ячів 7:22.

Німан

«Німан» чудово провів першу половину сезону, після поразки в стартовому турі гродненці незмінно набирали очки в 11 зустрічах чемпіонату поспіль. Але в минулому турі підопічні Ігоря Ковалевича розчарували, «жовто-зелені» поступилися на своїй території з мінімальним рахунком БАТЕ (0:1), тим самим перервавши таку успішну серію. «Німан» займає 2-е місце в Прем’єр-лізі, набравши 29 очок після 13 зустрічей, при різниці м’ячів 21:7.

На виїзді «олені» виступають просто чудово, здобувши 5 перемог і 1 нічию після 6 матчів.

Нафтан – Німан

Нафтан vs Німан факти

  • Нафтан не може перемогти вдома в останніх 5 іграх чемпіонату Білорусі;
  • «Німан» не програє на виїзді в останніх 9 іграх сезону;
  • Менше 2,5 м’ячів у 7 з 9 останніх матчів «Німана» сезону 2.05.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать гостей. Котирування успіху Нафтану склали 5,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. На Victoria Neman котирування зупинилися на рівні 1,58. Букмекер очікує від білорусів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.05, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нафтан подавав ознаки життя в останньому матчі, сенсаційно розгромивши на виїзді БАТЕ. Втім, говорити про вихід клубу з кризи поки що рано, тим паче, що очки вдома здобувати їм вкрай важко і рідко. Минулого тижня «Німан» спіткнувся, «жовто-зелені» поступилися тому ж БАТЕ 0:1. Я впевнений, що хлопці Ковалевича зроблять правильні висновки, з тієї невдачі без проблем візьмуть три очки на виїзді. Таким чином, «олені» продовжать вражаючу серію вдалих виїзних матчів: перемога «Німана» – 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0