Нефтчі - Црвена Звезда. Чи продовжить сербський клуб успішний виступ у Прем'єр-кубку PARI?

У суботу, 8 липня, на стадіоні «Смена» відбудеться поєдинок «Нефтчі Баку» — «Црвена Звезда» в рамках Кубка PARI Premier Cup, що проходить у Санкт-Петербурзі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Нефтчі" - "Црвена Звезда".

«Нефтчі»

Баку «Нефтчі» є третьою за силою командою чемпіонату Азербайджану, яка незабаром виступить у єврокубках. «Нефтчі» гідно програв «Карабаху» і «Сабаху» в нещодавно завершилася першості Азербайджану і зіграє в Лізі конференцій з переможцем пари «Железничар» (Боснія) – «Динамо» Мінськ (Білорусь).

Команда румунського фахівця Лауренціу Регекампфа досить результативна, а її найсильнішою складовою варто назвати півзахист, де виділяється Емін Махмудов, який забив 17 голів у чемпіонаті Азербайджану. В атаці найсильніший гравець — бразильці Салданья, але є й молоді місцеві таланти Салянський і Зульфукарлі, на яких у «Нефтчі» дуже розраховують у наступному сезоні.

Црвена Звезда

Црвена Звезда впевнено виграла чемпіонат Сербії та готується грати у кваліфікації Ліги чемпіонів, де сербський клуб має хороші шанси пробитися до групового етапу цього сезону. У Прем'єр-кубку чемпіон Сербії вже продемонстрував свою силу, обігравши "Зеніт", і тепер є фаворитом на перемогу в товариському турнірі.

Црвена Звезда має дуже сильний півзахист - тут виділяються африканці Канга, Кангва і Букарі, а також найдосвідченіший Александар Катаї, який грав в іспанських Алавесі, Чикаго Файр і Лос-Анджелес Гелаксі в MLS і повернувся в клуб, в якій він заявив про себе в середині 2010-х років. Є в «Црвені Звезді» і гравець з російським паспортом - півзахисник Єгор Пруцев, який перебрався в Белград з ФК «Сочі».

Нефтчі - Црвена Звезда

Факти про матч "Нефтчі" - "Црвена Звезда".

  • Црвена Звезда забила принаймні двічі в останніх восьми матчах у всіх дев'яти турнірах;
  • Востаннє "Црвена Звезда" програла 25 січня - у товариському матчі з болгарським "Лудогорцем";
  • В офіційних матчах клуб з Белграда останній раз програв у листопаді в Лізі Європи в матчі з Монако;

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet бачить фаворитом цієї гри Црвену Звезду - на її перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,6, на нічию дають 4,2, а ось на те, що виграє Нефтчі - 5,2. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Црвена Звезда сильніша за Нефтчі і, до того ж, уже знаходиться в хорошій формі. Захист бакинської команди не вразив у матчі першого раунду Прем'єр-кубка з "Зенітом" і їй буде непросто проти Црвени Звезди, яка вміє створювати гольові моменти. Пропонуємо ставку на голи чемпіона Сербії - Црвена Звезда понад 2 м'ячі за 2,24.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0