Атирау – Тобол. Хто вийде у фінал Кубка?

8 липня в 1/2 фіналу Кубка Казахстану зустрінуться команди Атирау і Тобола. Матч прийме «Мунайші Арена» (Атирау). Результат першого матчу 0-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атирау проти Тобола

Атирау

Атирау в цілому успішно виступає в Кубку країни, в 2009 році володарями трофею стали «нафтовики». Також клуб тричі виходив у фінал (2017, 2018, 2019), але тоді Кубок уникнув команди. Цього разу підопічні Віталія Жуковського також наблизилися до трофею на витягнутій відстані, команда вже у півфіналі. Щоправда, свій шлях «зелено-білі» розпочали невдало, у першому матчі на виїзді поступившись з мінімальним рахунком Тоболу 0:1. Ойлерз пропустили гол у власні ворота вже в самій кінцівці.

У чемпіонаті після 14 турів команда з 21 очком займає 7 рядок у таблиці.

Тобол

«Тобол» вважається одним з найкращих казахстанських клубів, команда регулярно бореться за медалі національної першості. А от у Кубку країни «жовто-зелені» виступають скромніше. Єдиний титул «комбінатори» завоювали в 2007 році. Надалі клуб двічі доходив до фіналу, але безрезультатно. Цього разу «Тобол» налаштований на боротьбу, у першому матчі 1/2 фіналу команда вдома обіграла «Атирау» з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу у складі "жовто-зелених" став Сулдзіч.

У чемпіонаті країни клуб знаходиться на 6-му рядку з 23 очками в активі.

Атирау – Тобол

Факти проти Атирау проти Тоболу

  • «Атирау» не зазнав поразки в останніх 6 домашніх іграх;
  • Тобол не виграв 6 з останніх 7 ігор сезону;
  • Менше 2,5 голів у 7 з 9 останніх матчів сезону Тобола 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Котирування на успіх Атирау склали 2,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,10. Котирування зупинилися на Вікторії Тобол, на рівні 3,10. Букмекер не очікує голів від кубкової зустрічі. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.70, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.11. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

З 24 червня команди зіграють четвертий очний матч поспіль. Обидва домашні матчі «Тобол» вдома виграв з однаковим рахунком 1:0. Атирау вдома розгромив суперника з рахунком 3:0. Загалом «Атирау» виступає добре, але останні невдачі трохи псують картину. Тобол, сильно граючи вдома, з великими труднощами набирає очки на виїзді. Що стосується майбутньої гри, то, думаю, статистика підтвердиться, і господарі зможуть добитися успіху вдома: перемога «Атирау» - 2,40.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0