Пекін Гоань проти Шеньчжень. Чи перерве смугу програшів потворний Шеньчжень?

У суботу, 8 липня, на «Робітничому стадіоні» відбудеться поєдинок «Пекін Гоань» — «Шеньчжень» у рамках 15-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Пекін Гоань" проти "Шеньчжень".

«Пекін Гоань»

«Пекін Гоань» цього сезону не стабільний і поки ще далекий від групи лідерів китайської Суперліги, хоча команда має сильний склад. Пекін не дуже добре грає на виїзді, але нещодавно вдома програв – правда, беззаперечному лідеру чемпіонату Шанхаю. Тоді «Пекін Гоань» зміг виграти на виїзді у «Ченду» і трохи покращити своє становище.

Гоань зараз у хорошій формі, вигравши три з останніх шести матчів чемпіонату та пройшовши до наступного раунду Кубка Китаю після перемоги над Цібо. Перемога в Шеньчжені є обов'язковою для клубу, який планує наздогнати лідерів. Наразі Гоань посідає сьоме місце та відстає від трьох найкращих команд Суперліги на шість очок.

Шеньчжень

ФК «Шеньчжень» знаходиться в поганій формі - команда програла чотири матчі чемпіонату поспіль і вилетіла з Кубка Китаю, поступившись команді другого дивізіону «Хаймен». В останніх п'яти матчах у всіх турнірах "Шеньчжень" забив три м'ячі, пропустивши при цьому 14. І атака команди, і захист виглядають жахливо, і поки що в діях підопічних Сянь Йонга важко побачити прогрес.

Великі надії команда покладає на атаку ганського форварда Френка Ачемпонга, але його голів не вистачає, щоб команда набирала очки в останніх матчах. Гана також забила проти Ухань Три Таунс у недавній грі, але Шеньчжень пропустив три голи і знову програв.

Пекін Гоань проти Шеньчжень

Пекін Гоань проти Шеньчжень факти

  • «Шеньчжень» пропустив щонайменше три голи в останніх чотирьох матчах чемпіонату;
  • З останніх чотирьох домашніх матчів Суперліги Пекін виграв три;
  • Пекін забив 12 голів у своїх останніх чотирьох домашніх матчах чемпіонату, 10 з них у двох іграх проти Цанчжоу та Чанчут Ятай;
  • Остання зустріч команд завершилася перемогою Шеньчженя з рахунком 2:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, зручна для ставок на китайську Суперлігу, бачить у цій грі господарів фаворитом господарів – на перемогу Пекін Гоань можна поставити з коефіцієнтом 1,12, на нічию – 8,8, а от на те, що виграє Шеньчжень - 25,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Важко побачити передумови для позитивного результату для Шеньчженя в цій грі. Команда в цілому не дуже сильна і відноситься до розряду аутсайдерів Суперліги, до того ж перебуває в поганій формі і невдало грає на виїзді. Атака "Пекіна" виглядає потужною і здатна забити багато в матчах з таким суперником, як "Шеньчжень". Тому тут має сенс робити ставку на голи Пекіна - індивідуальний тотал більше 2,5 голів за 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0