Міннесота проти Остін. Чи продовжать гості безпрограшну серію в MLS?

9 липня в рамках регулярного сезону MLS на арені Allianz Field (Міннесота) зустрінуться команди Minnesota та Austin FC.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Міннесота проти Остіна

Міннесота

Довгий час справи у Міннесоти йшли не дуже добре в регулярному сезоні, команда не могла виграти 5 зустрічей поспіль. Але в останньому матчі підопічні Едріана Хіта підняли настрій, впевнено розібравшись вдома з Портленд Тімберс 4:1. Точні удари Рейносо (дубль) і Хлонгвейна принесли гагарам перемогу, ще один гол був забитий після автоголу. "Міннесота Юнайтед" посідає 11-е місце в Західній конференції з 24 очками в 19 іграх і співвідношенням 21:25.

Вдома Loons загалом добре виступають, здобувши дві перемоги та п’ять нічиїх після 8 боїв.

Остін

Остін не програє вже три зустрічі поспіль у чемпіонаті, хоча в останньому матчі команда втратила очки, зігравши внічию з Інтером Майамі 1:1. Підопічні Джоша Вольфа першими пропустили гол у власні ворота, але команда не здавалася, зумівши відновити рівновагу зусиллями Ліми. Остін посідає 8 місце в турнірній таблиці конференції, набравши 26 очок після 20 ігрових днів із співвідношенням м'ячів 25:28.

Але на виїзді «чорно-зелені» виступають невдало, у 9 зустрічах команда набрала лише 8 очок.

Міннесота проти Остін

Міннесота проти Остіна факти

  • Міннесота не програвала в останніх 7 домашніх іграх;
  • Остін не зміг виграти 7 з останніх 8 виїзних ігор сезону;
  • Більше 2,5 голів зіграно в останніх 3 іграх Міннесоти в MLS 1.62.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Успіх котирувань Міннесоти склав - 1,91. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування зупинилися на Victoria Austin, на рівні 3,70. Букмекерська контора чекає результативного футболу від команд MLS. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.15, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.62. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Міннесота» виступає з перемінним успіхом, команді потрібно вдосконалюватися, щоб не відставати від зони плей-офф. Остін показує себе набагато переконливіше, хоча проблем у клубу теж вистачає, особливо на виїзді, де клуб перемагає не так часто. Враховуючи невміння грати на виїзді «чорно-зелених», а також стабільність хлопців «Хіт» вдома, думаю, «гагари» зможуть взяти важливі три очки на своїх трибунах: перемогу Міннесоти. - 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0