Зеніт проти Фенербахче. Чи зможе «Зеніт» впоратися з віце-чемпіоном Туреччини?

У неділю, 9 липня, на головній арені Санкт-Петербурга відбудеться поєдинок "Зеніт" - "Фенербахче" в рамках Кубка PARI Premier.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Фенербахче».

Зеніт

Для «Зеніту» матчі Прем'єр-кубка - можливість оцінити свої сили з сильними суперниками, яких у клубу з Санкт-Петербурга зараз не так багато в російському чемпіонаті. «Зеніт» виграв Прем'єр-лігу з великим відривом, не поступившись ЦСКА і «Спартаку», і цілком міг занудьгувати без сильних суперників.

У матчі з Црвеною Звездою було помітно, що у Зеніта були проблеми з концентрацією - команда Семака звикла домінувати в російському чемпіонаті, а сербський чемпіон виявився непростим суперником, який не побоявся грати першим номером проти Зеніту . Щоб показати свої найкращі якості проти «Фенербахче», гравцям «Зеніту» потрібно уявити себе в єврокубках – турецький клуб якраз той суперник, з яким варто перевірити свої сили.

Фенербахче

Фенербахче проводить свій перший матч у Прем'єр-кубку, а для Зеніта - останній. Віце-чемпіон Туреччини готується до кваліфікації Ліги чемпіонів, в якій має хороші шанси проявити свої найкращі якості. Традиційно турецькі команди важко входять у сезон і довго набирають форму, що часто позначається на результатах у кваліфікації Ліги чемпіонів. Тому матчі Прем'єр-кубка стануть можливістю для "Фенера" трохи прискорити ці процеси.

У «Фенербахче» є ряд талановитих гравців, і тут особливо виділяється Арда Гюлер, за якого цього літа борються європейські гранди. Буквально сьогодні з'ясувалося, що Арда віддає перевагу Реалу і тепер Фенербахче буде вести переговори з Галактікос, намагаючись отримати якомога більше грошей за "турецького Мессі". У «Фенера» також є відомі гравці – Мічі Батшуаї, Джошуа Кінг, Емре Мор, а нещодавно до них приєднався нев’янучий боснієць Едін Джеко.

Зеніт проти Фенербахче

Зеніт проти Фенербахче факти

  • З квітня «Фенербахче» програв лише один раз у всіх турнірах, поступившись чемпіону Туреччини «Галатасараю»;
  • У семи з останніх восьми матчів «Фенербахче» забивав принаймні двічі;
  • «Зеніт» і «Фенербахче» зіграли між собою в Лізі Європи 2018/19, і «Зеніт» зміг обіграти турецький клуб, перемігши вдома 3:1 і програвши 0:1 в Стамбулі;

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом цієї гри букмекерська контора 1xbet бачить "Зеніт" - на перемогу чемпіона Росії дають коефіцієнт 2,22, на нічию - 3,3, на перемогу "Фенербахче" - 3,3. Це й не дивно, адже «Фенербахче» щойно повернувся з відпустки, а гравці турецьких клубів вміють відпочивати так, що набирають форму після перерви досить довго. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Зеніт" програв "Црвені Звезді" і для того, щоб претендувати на перемогу в Прем'єр-кубку, їм необхідно виграти матч з "Фенербахче". Складно оцінити форму «Фенера», але ця команда не звикла сидіти в обороні і намагатиметься грати першим номером, який багато в чому на руку «Зеніту». Припустимо, що матч вийде результативним і ставка на тотал більше 3 голів буде як мінімум не програшною. Коефіцієнт більше 3 становить 1,97.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0