Брагантіно проти Сан-Паулу. Чи продовжать господарі переможну серію в чемпіонаті?

9 липня в матчі 14-го туру бразильської Серії А на арені «Набі Абі Чедід» (Браганса Пауліста) поміряються силами клуби «Брагантіно» і «Сан-Паулу».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брагантіно" проти "Сан-Паулу".

«Брагантіно»

«Брагантіно» зараз у відмінному стані, команда зібрала успішну серію з 7 матчів на всіх рівнях. Підопічні Педро Кайсіньї добре показали себе в Кубку Південної Америки, здолавши в останньому матчі Такуарі з рахунком 7:1. "Червоні бики" також відмінно стартували на Кубку Пауліста, розігравшись вдома з Ювентусом-СП 5:2. У чемпіонаті Бразилії «Ред Булл» також не втратив обличчя, обігравши на виїзді «Корінтіанс» з мінімальним рахунком 1:0. Едуардо виявився автором переможного голу в "Ред Буллз".

Брагантіно займає 5-е місце в Серії А з 23 очками та різницею м'ячів 22:14.

Сан-Паулу

Останні матчі «Сан-Паулу» зіграв скромніше, через що команда відстала від лідерів групи. Але в Кубку Південної Америки «триколірні» гідно боролися, фінішувавши на першій позиції в групі. В останньому матчі команда вдома розігралася з «Тигре» 2:0. Підопічні «Дорівал Жуніор» також покращили своє становище в Серії А, в останньому турі вдома розігравшись із «Флуміненсе» 1:0. Точний удар Лучано приніс перемогу "триколірним".

Сан-Паулу посідає 7-е місце в турнірній таблиці з 21 очком і різницею м'ячів 18:13.

Брагантіно проти Сан-Паулу

Факти Брагантіно проти Сан-Паулу

  • Брагантіно перемагав у 1-му таймі та в матчі в 5 з останніх 7 матчів чемпіонату Бразилії;
  • Брагантіно не пропустив гол у 5 з останніх 7 матчів чемпіонату Бразилії;
  • Брагантіно переміг в останніх 5 матчах сезону;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Сан-Паулу сезону 1,74.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу господарям поля. Котирування на успіх Брагантіно склали 1,86. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,51. Котирування зупинилися на Victoria Sao Paulo на 4.41. Букмекери не очікують результативного протистояння від бразильців. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.74, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.11. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Брагантіно» за останні тижні набрав неабияких обертів, впевнено йде вгору в турнірній таблиці і впритул наблизився до лідера групи. «Сан-Паулу» виглядає скромніше, якщо брати останні тури, а команда залишається серед претендентів на місце в топ-3. Враховуючи потужні результати «биків» за останні тижні, плюс відмінну гру вдома, вважаю ключі від воріт «триколірних» хлопці Кайшиньї зможуть отримати вдома.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0