Форталеза проти Атлетіко Паранаенсе. Чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома?

10 липня в матчі 14-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди "Форталеза" і "Атлетіко Паранаенсе". Поєдинок прийме «Кастелао Арена» (Форталеза).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Форталеза" проти "Атлетіко Паранаенсе".

Форталезі

Форталезі не вистачає стабільності, через що команда не може претендувати на високі місця. Водночас у Кубку Південної Америки «сталеві триколірні» проявили себе якнайкраще, команда виграла квартет, розібравшись у вирішальному матчі з Палестіно 2:1. Хлопці Хуана Пабло Войводи віддали цій грі занадто багато сил, адже в останньому турі Серії А команда на виїзді програла «Фламенго» з рахунком 0:2.

Форталеза посідає 11-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Бразилії, набравши 20 очок, при різниці м'ячів 15:11.

Атлетіко Паранаенсе

Атлетіко Паранаенсе переживає сезон у хорошому темпі, а команда не застрахована від спадів. У Кубку Лібертадорес хлопці Пауло Турра зіграли значно переконливіше, що дозволило команді забезпечити собі участь у раунді плей-офф. Але в останньому матчі чемпіонату Бразилії "червоно-чорні" втратили очки, зігравши на своїй території внічию з Палмейрасом 2:2. Голи за "урагани" забили Буено і Роке.

Атлетіко Паранаенсе посідає дев'яте місце в турнірній таблиці Серії А з 20 очками та співвідношенням м'ячів 18:17.

Форталеза проти Атлетіко Паранаенсе

Форталеза – Атлетіко Паранаенсе: факти

  • Форталеза не програє в останніх 12 домашніх матчах сезону.
  • Атлетіко Паранаенсе не зміг виграти останні 6 виїзних ігор сезону.
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Форталези сезону 1,67.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу господарям поля. Успіх Форталези котирувався в 1,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,54. Котирування зупинилися на перемозі Атлетіко Паранаенсе, на рівні 5,09. Букмекери не очікують результативного протистояння від бразильців. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.67, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.21. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Форталеза виступає з перемінним успіхом, будучи сильним середняком у чемпіонаті. Атлетіко Паранаенсе нестабільний, з хорошою грою вдома, на виїзді команда невдала. У найближчій зустрічі хлопці Войводи переможуть, «триколірні» зіграють вдома, де команда рідко втрачає очки, і тут «урагани» теж програють на виїзді: перемога Форталези – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0